Κορινθία

Πρόγραμμα «Προετοιμασίας Γονεϊκότητας» για την στήριξη των εγκύων γυναικών στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου ξεκίνησε το πρόγραμμα «Προετοιμασίας Γονεϊκότητας» (Ψυχοπροφυλακτική), ενώ στην εκδήλωση υποδοχής των εγκύων γυναικών, που παρακολούθησαν το 1ο μάθημα, απηύθυναν χαιρετισμό ο Διευθυντής της Κλινικής Καμπάς, οι Μαιευτήρες – Γυναικολόγοι κες Κολιαντζάκη και Μπράβου, η Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Κολλιού, η Τομεάρχης κα Δαμουλιάνου, η Προϊσταμένη κα Καπογεώργου και η υπεύθυνη του προγράμματος κα Αγγέλαινα.

Ανακοίνωση του Νοσοκομείου ενημερώνει τις εγκύους και τους συντρόφους τους, που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, να καλούν στο τηλ. 2741361600-1 για ραντεβού στο ιατρείο Φυσικού Τοκετού και για πληροφορίες στο τηλ. 2741361270-1.  Τα μαθήματα παρέχονται δωρεάν και πραγματοποιούνται την 1η και 3η Τετάρτη κάθε μήνα και ώρα 11.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 μ.μ.

«Η Διοίκηση του Νοσοκομείου στέκεται αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια και εύχεται στα νέα ζευγάρια και στους ιατρούς και τις μαίες να προχωρήσουν με χαρά και έμπνευση στο συναρπαστικό έργο της ζωής τους» αναφέρει ο διοικητής Γρηγόρης Καρπούζης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο