Κορινθία

Το τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής κλείνει 20 χρόνια λειτουργίας στην Κόρινθο

Με μια επετειακή ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, στο κτήριο που προσφέρθηκε πριν από 20 χρόνια, από τον τότε Δήμαρχο Κορινθίων, τον αείμνηστο Θωμά Θωμαΐδη για να στεγαστεί η πρώτη σχολή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που θα λειτουργούσε στην Κόρινθο, το τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής γιορτάζει την συμπλήρωση αυτών των 20 ετών.

Την επόμενη Δευτέρα, 15 Απριλίου, λοιπόν, στο θέατρο «Θωμάς Θωμαΐδης», το επιστημονική μέρος της ημερίδας θα ξεκινήσει στις 12:00 μ.μ., με την πρώτη στρογγυλή τράπεζα και θέμα συζήτησης: «Κοινωνική πολιτική και προκλήσεις του 21ου αιώνα». Θα ακολουθήσει η δεύτερη στρογγυλή τράπεζα στη 1:30 μ.μ., με θέμα της: «Εκπαιδευτική πολιτική και προκλήσεις για την εκπαίδευση του 21ου αιώνα». Η συνέχεια, μετά το διάλειμμα, περιλαμβάνει στις 3:00 μ.μ. την τρίτη στρογγυλή τράπεζα με θέμα: «Η κοινωνική πολιτική και η εκπαιδευτική πολιτική ως πυλώνες ανάπτυξης, κοινωνικής προόδου και συνοχής».

Στις 5:30 μ.μ. θα ακολουθήσει το επετειακό μέρος, με τους χαιρετισμούς των καλεσμένων, την ομιλία του Αθανάσιου Τζιμογιάννη, Πρόεδρου του Τμήματος Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής Κορίνθου, ενώ θα κλείσει γύρω στις 7:30 μ.μ. με την τιμητική τελετή για τα αφυπηρετήσαντα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο