Πολιτική

Στην Κόρινθο την Τρίτη Σκανδαλίδης – Πουλάς για συναντήσεις με επιστημονικούς κλάδους

Καλεσμένοι της Ν.Ε. Κορινθίας του Κινήματος Αλλαγής και του γραμματέα Δημήτρη Αγγελόπουλου, θα βρεθούν στην Κόρινθο την επόμενη Τρίτη, 20 Ιουλίου οι βουλευτές του Κινήματος Κώστας Σκανδαλίδης και Ανδρέας Πουλάς.

Θα έχουν συναντήσεις με επιστημονικούς κλάδους στο νομό μας, προκειμένου να ακούσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω της πανδημίας και τις προτάσεις τους για την στήριξη του κάθε επιστημονικού κλάδου. Η αρχή θα γίνει με τον ιατρικό σύλλογο και κατόπιν τους αντίστοιχους συλλόγους των οδοντιάτρων και των φαρμακοποιών. Κυρίαρχο θέμα σε αυτές τις πρώτες συναντήσεις θα είναι και η πορεία του κορωνοϊού στο νομό μας, καθώς επίσης ο εμβολιασμός.

Κατόπιν, θα υπάρξει συνάντηση με τον Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου, στα δικαστήρια, προκειμένου και με τους δικηγόρους να συζητήσουν προτάσεις τους για όσους από τον κλάδο έχουν πλήξει τα μέτρα της πανδημίας. Ακόμα, οι κ. Σκανδαλίδης και Πουλάς, μαζί με τα μέλη της Ν.Ε. Κορινθίας του Κινήματος Αλλαγής, θα συναντήσουν τον κλάδο των μηχανικών μέσα από τον Σύλλογο και το ΤΕΕ Πελοποννήσου, καθώς και των οικονομολόγων, μέσω του Οικονομικού Επιμελητηρίου και των εκπροσώπων του στην Κορινθία. Στόχος της Ν.Ε. του Κινήματος, είναι να υπάρξει σωστή ενημέρωση τόσο για τις θέσεις των επιστημονικών κλάδων, όσο και για τις προτάσεις του κόμματος που αφορούν την στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων μέσα στην πανδημία.

Η επίσκεψη των δύο κομματικών στελεχών εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας που έχει αναλάβει η Ν.Ε. Κορινθίας του ΚΙΝΑΛ προκειμένου να αναδείξει τα θέματα όλων των φορέων και των επαγγελματικών κλάδων στο νομό μας, τα οποία έχουν γίνει ακόμα περισσότερο το διάστημα της πανδημίας και των μέτρων εξαιτίας αυτής. Να θυμίσουμε πως έχουν ήδη προηγηθεί συναντήσεις τόσο με αγρότες της Κορινθίας, όσο και με το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο