KR Sports

Μία ακόμα επιτυχία στην Πάτρα από τον αθλητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου Θέμη Τζουτζόπουλο

Σπουδαίες εμφανίσεις από τον Άλκη Καραγκίκα και την Αριάδνη Ζωγράφου

Όπως στο τελευταίο Ε3 τον Οκτώβριο του 2020, ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Κορίνθου Θέμης Τζουτζόπουλος (φωτό πάνω) κατέκτησε και πάλι το Ε3 που διεξήχθη στα γήπεδα του Α.Ο.Α. Πατρών το διήμερο 12-13 Ιουνίου.

Το Σάββατο, (12/6) κέρδισε κατά σειρά τον Παναγιωτόπουλο 40 41 και τον Μαλεβίτη 40 42 σε έναν ιδιαίτερα ποιοτικό αγώνα. Την Κυριακή, (13/6) ο ακούραστος Θέμης μετά από έναν πολύ σκληρό ημιτελικό επιβλήθηκε του Καταπώδη από τον ΑΟΑΠ με σκορ 67(5) 61 64 μετά από 5,4 ώρες. Στον τελικό επιστράτευσε όσες δυνάμεις είχε και σε συνδυασμό με την τενιστική του ποιότητα κέρδισε τον Κυριακόπουλο επίσης του ΑΟΑΠ μετά από ένα ιδιαίτερα αμφίρροπο παιχνίδι με σκορ 75 76, συμπληρώνοντας 6 ώρες τένις.

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κορίνθου εκφράζει τα συγχαρητήρια όλων στον αθλητή Θέμη Τζουτζόπουλο, «για άλλη μια επιτυχία η οποία αποτελεί πάντα ένα σκαλοπάτι για την επόμενη». Πολλά συγχαρητήρια, εκφράζει ο Ο.Α.Κ. επίσης στον αθλητή του Άλκη Καραγκίκα, ο οποίος μετά από έναν νικηφόρο αγώνα απέναντι στον Καραγιαννόπουλο με σκορ 40 41 έχασε στον γύρο των δεκαέξι από το Λούκα του ΑΟΑΠ (Νο 4)41 41,όπως επίσης και στην αθλήτριά Αριάδνη Ζωγράφου, για την πολύ καλή εμφάνισή της απέναντι στην φιναλίστ του τουρνουά Δημοπούλου Ελπίδα. Το σκορ ήταν 35 53 10/4 σε έναν αγώνα που κρίθηκε πραγματικά στις λεπτομέρειες.

«Πολλά μπράβο στους αθλητές που έλαβαν μέρος στο τουρνουά καθώς και στα υπόλοιπα παιδιά του ομίλου μας που μας κάνουν υπερήφανους με την αγωνιστικότητα και το ήθος τους» καταλήγει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο