Κορινθία

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του 75χρονου στον Κορινθιακό όταν αναποδογύρισε το φουσκωτό

Συναγερμός σήμανε στην Λιμενική Αρχή Κορίνθου, η οποία το απόγευμα της Πέμπτης ενημερώθηκε ότι ένας 75χρονος ερασιτέχνης ψαράς, είχε φύγει με το φουσκωτό σκάφος του προς την περιοχή της λίμνης Βουλιαγμένης και δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Στον Κορινθιακό κόλπο, με συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λιμενικού σώματος, ξεκίνησαν έρευνες από περιπολικό σκάφος του Λιμεναρχείου Κορίνθου και με την συνδρομή έξι ακόμα ιδιωτικών σκαφών, καθώς και δύο περιπολικών οχήματα του Λιμενικού από ξηράς. Το σκάφος, με τον 75χρονο εντοπίστηκε τελικά ανεστραμμένο στη θαλάσσια περιοχή Κιάτου, αλλά ευτυχώς ο άνθρωπος ήταν καλά.

Αφού περισυλλέχθηκε σώος λοιπόν, μεταφέρθηκε στον λιμένα Κιάτου και εν συνεχεία, συνοδεία στελεχών του Λιμενικού Σώματος και του Λιμεναρχείου Κιάτου, αρχικά στο Κέντρο Υγείας Κιάτου και κατόπιν στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, για παροχή ιατρικής περίθαλψης. Το σκάφος, ρυμουλκήθηκε επίσης στο λιμένα Κιάτου.

Ο Λιμενάρχης Κορίνθου Παν. Κοντός, με ανακοίνωσή του εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς όλους όσους συνέδραμαν στις έρευνες, για τον εντοπισμό του αγνοούμενου και της ερασιτεχνικής λέμβου στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή του Κορινθιακού.

#pgpartners

#ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο