Επιχειρείν

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στηρίζει την «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου είναι έτοιμη να υποδεχτεί στην Τρίπολη, στην Βιομηχανική Περιοχή, επιχειρήσεις, φορείς και επισκέπτες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, από τις 10 έως τις 14 Απριλίου.

Μετά από οκτώ χρόνια παρουσίας η «Πελοπόννησος EXPO» αποτελεί τον κύριο εκφραστή της επιχειρηματικότητας στην Πελοπόννησο με τον Αν. Περιφερειάρχη, Αντιπεριφερειάρχη Οικονομικών και Προγραμματισμού, Χρήστο Λαμπρόπουλο να τονίζει πως η στήριξη της Περιφέρειας στην έκθεση αυτή είναι αυτονόητη, τόσο στο οικονομικό σκέλος, όσο και στο οργανωτικό. «Η έκθεση φέτος αποκτά έναν υπερτοπικό χαρακτήρα καθώς συμμετέχουν δύο ακόμα επιμελητήρια. Πρόκειται για μία ευκαιρία ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Πελοποννήσου και τρόπος προσέλκυσης νέων επενδύσεων, καθώς επίσης και εξέλιξης των υφιστάμενων» σημείωσε ο κ. Λαμπρόπουλος και πρόσθεσε πως η Πελοπόννησος «γίνεται έδρα νέων επενδύσεων και η στήριξη της επιχειρηματικότητας είναι ο βασικός πυλώνας της πολιτικής μας».

Να θυμίσουμε πως η έκθεση θα λειτουργήσει από τις 10 μέχρι τις 14 Απριλίου, στο κτήριο ΓΕΑ ΑΕ της ΒΙΠΕ Τρίπολης. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Τετάρτη, 10 Απριλίου και ώρα 7:00 το απόγευμα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο