KR Sports

Στην 5η θέση ο ΑΣΠ Κόρινθος μετά τη νίκη επί του Πορφύρα (3-0 σετ) στο Κλειστό Κορίνθου

Σπουδαία νίκη πέτυχε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΣΠ Κόρινθος, που επικράτησε στο κλειστό της Κορίνθου του Α.Ο.Φ. Πορφύρας, με σκορ 3-0, ανεβάζοντας την ομάδα μας στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Παρά τους τραυματισμούς, τα κορίτσια του ΑΣΠ Κόρινθος έπαιξαν ένα ωραίο παιχνίδι και δεν άφησαν περιθώριο στον αντίπαλο να πιστέψει στη νίκη, όπως σχολίασε μετά το παιχνίδι και η coach Κάταλιν Κις. Τα κορίτσια ακολούθησαν σωστά την τακτική και στο μπλοκ άμυνας και στην επίθεση και στις πάσες «Δείξαμε πιο σοβαροί σήμερα, χωρίς αυτά τα πάνω κάτω που κάνουμε συνήθως» παρατήρησε η coach.

Τα σετ 25-22 26-24 25-22, με την Κάταλιν Κις χαρούμενη να διαπιστώνει πως η ομάδα της στα εντός έδρας παιχνίδια παίζει τελείως διαφορετικό βόλεϊ, δηλαδή πολύ καλύτερο. Έτσι και στο πρόσφατο παιχνίδι, όπου όπως πρόσθεσε η προπονήτρια, «η ομάδα έδειξε πιο σοβαρή, χωρίς αυτά τα πάνω κάτω που κάνουμε συνήθως». Σημείωσε ωστόσο ότι η ομάδα «πρέπει να βρει μία ισορροπία, μια λύση και για τα παιχνίδια εκτός έδρας, γιατί έτσι δεν μπορεί να υπάρχει βελτίωση και να προχωρήσουμε εύκολα».

Την επόμενη αγωνιστική τώρα, το προσεχές Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου και ώρα 5:45 μ.μ., η ομάδα του ΑΣΠ Κόρινθος θα βρεθεί στα Βριλήσσια για να αντιμετωπίσει τον Φ.Ο. Βριλησσίων.

ΑΣΠ Κόρινθος (Κάταλιν Κις) Γεωργιάδου, Ελευθεριου, Χάντσινσον, Μανάι, Κυπαρίσση, Τσαμπάι, Μαργαρίτη(λ), Αγγιστριώτη(λ), Τσιγαρίδα, Αντότσι

ΑΟΦ Πορφύρας (Μανώλης Αποστολογιωργάκης): Σωτηρίου, Σαντέ, Πανούση, Πατουχέα, Ποντικάκη, Ομογκίμπο, Μπουτσελάκου(λ), Δημοπούλου, Σπυρή, Γούναρη, Βαλσάμη, Κουίκ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο