Κορινθία

Xριστουγεννιάτικα bazaars από το «Χαμόγελο του παιδιού»

Με το μήνυμα «Ένα Χαμόγελο για Κάθε Παιδί – Κάνουμε την Ευχή Πράξη» το «Χαμόγελο του Παιδιού» διοργανώνει Χριστουγεννιάτικα Bazaars σε πολλές περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων στην Κόρινθο και στο Σοφικό.

Μικροί και μεγάλοι φίλοι του Οργανισμού θα έχουν και φέτος τη δυνατότητα να αποκτήσουν και να δωρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα Χριστουγεννιάτικά δώρα, χειροποίητα γούρια, όμορφα στολίδια και πρωτότυπες δημιουργίες των εθελοντών του «Χαμόγελου», παιχνίδια, βιβλία, είδη σπιτιού και γραφείου, είδη ένδυσης και αξεσουάρ, όλα από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Με τον τρόπο αυτό συμμετέχετε και εσείς έμπρακτα και αξιόπιστα, μέσα από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην κάλυψη αναγκών δεκάδων χιλιάδων παιδιών και των οικογενειών τους, και κάνετε την ευχή τους πράξη.

Φέτος, προσπαθούμε όλοι μαζί να καλύψουμε μία από τις πιο βασικές ανάγκες των παιδιών που μεγαλώνουμε με τόση αγάπη και φροντίδα στα Σπίτια μας, τη θέρμανση» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση από το «Χαμόγελο». Τα Xριστουγεννιάτικα bazaars θα λειτουργήσουν:

  • Στην Κόρινθο (πεζόδρομος Κολοκοτρώνη & Πυλαρινού) το διάστημα 18 έως 22 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 8:00 το βράδυ και το διήμερο 12 και 24 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 6:00 μ.μ.
  • Στο Σοφικό (Καφενείο των γυναικών), στις 29 Δεκεμβρίου, από τις 6:00 μ.μ. μέχρι τις 8:00 το βράδυ.
    Εναλλακτικά, μπορείτε πάντα να βρείτε όλα τα είδη του Οργανισμού μέσα από το e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο