KR Tempo

Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων στην «Κουκίδα»

Την Εβδομάδα Μικρών Βιβλιοπωλείων, 23 έως 28 Μαΐου, τα μικρά βιβλιοπωλεία ολόκληρης της Ελλάδας ενώνονται και μέσα από ξεχωριστές εκδηλώσεις συμμετέχουν στην πιο μεγάλη ανοιξιάτικη γιορτή που έγινε ποτέ.

Έτσι λοιπόν και η «Κουκίδα» στην Κόρινθο, για τρίτη συνεχόμενη φορά, συμμετέχει με εκδηλώσεις για τους μικρούς της φίλους, Bazaar βιβλίου για μικρούς και μεγάλους αλλά και συγκέντρωση βιβλίων για το Library4All την οργάνωση που υποστηρίζει σχολικές βιβλιοθήκες.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Όλη τη βδομάδα μικρών βιβλιοπωλείων λοιπόν, από τις 23 μέχρι τις 28 Μαΐου, στην «Κουκίδα», στην Κόρινθο οι δράσεις περιλαμβάνουν:

  • Εορταστικό Bazaar βιβλίου όλη την εβδομάδα στην αυλή του βιβλιοπωλείου.
  • Μαζεύουμε παιδικά βιβλία για το Library4All, ώστε να διατεθούν σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα.
  • Εκδηλώσεις με δημιουργικότητα, παιχνίδι και φαντασία:

Μετά τα «βιβλιο-παιχνιδο-καμώματα» της Τρίτης λοιπόν, στον κήπο του βιβλιοπωλείου, την προσεχή Πέμπτη, (26/5) και ώρα 7:30 μ.μ. «με φαντασία φτιάχνουμε το δικό μας βιβλίο». Το εργαστήρι συντονίζει η εικαστικός Βούλα Παρασκευά, (για παιδιά 5+).

Το Σάββατο, (28/5), στις 11:00 το πρωί τέλος, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου: «Ένα σχολείο ταρακουνημένο» (εκδόσεις Ίκαρος). Η συγγραφέας Άλκηστη Χαλικιά θα μας γνωρίσει ένα αλλιώτικο σχολείο, χαρούμενο και δημιουργικό, ικανό να απελευθερώσει τη φαντασία κάθε παιδιού (για παιδιά 4+).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο