ΔήμοιΕπιχειρείν

Taste of Loutraki. Το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ τον Ιούνιο ξανά στο Λουτράκι

Το Taste of Loutraki, (The Corinthian Food Festival), ένα πρωτότυπο πολυθεματικό γαστρονομικό φεστιβάλ, που φέρνει σε επαφή το κοινό με τα προϊόντα της Κορινθιακής γης μέσω των επιχειρήσεων εστίασης, διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά το τριήμερο 16 με 18 Ιουνίου.

Το Γαστρονομικό Φεστιβάλ διοργανώνεται από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου, με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και του Λιμενικού Ταμείου Λουτρακίου. Στόχος του η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομικής ταυτότητας του Λουτρακίου και της Κορινθίας καθώς και η προσέλκυση επισκεπτών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.

Από 16 έως 18 Ιουνίου, περισσότερες από 40 επιχειρήσεις εστίασης, Ξενοδοχεία 5 Αστέρων, παραγωγοί τοπικών προϊόντων, κορυφαίοι σεφ και ένα εξειδικευμένο δίκτυο τοπικών τουριστικών εμπειριών, μας προσκαλούν να βιώσουμε το Taste of Loutraki, μια γαστρονομική εμπειρία αξέχαστη.

Η γαστρονομία αποτελεί κεντρικό άξονα της τουριστικής εμπειρίας στον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και αυτό επισφραγίζεται και καταδεικνύεται με την υλοποίηση του εξειδικευμένου γαστρονομικού φεστιβάλ, τη γιορτή της τοπικής γαστρονομίας, κουλτούρας και παράδοσης που αποδεικνύει ότι η ευρύτερη περιοχή, είναι ανάμεσα στους καλύτερους γαστρονομικούς προορισμούς στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο