Κορινθία

Δωρεάν «τεστ «Παπανικολάου» και μαστογραφία στους Αγίους Θεοδώρους

Στους Αγίους Θεοδώρους είναι ο επόμενος σταθμός της Κινητής Μονάδας του Ιδρύματος Ογκολογίας, που συνεχίζει την δωρεάν προσφορά εξετάσεων μαστογραφίας και τεστ «Παπανικολάου» για όλες τις γυναίκες της Κορινθιάς.

Η ειδική κινητή μονάδα θα βρίσκεται από την Τρίτη, 27 Ιουλίου, στον προαύλιο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Αγίων Θεοδώρων, στο πλαίσιο του προγράμματος που υλοποιεί η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων. Είχε προηγηθεί η εγκατάσταση της μονάδας για ένα διάστημα στο Λουτράκι, στον χώρο του Κέντρου Υγείας, ενώ για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα, η Μονάδα προσφέρει υπηρεσίες σε όλη την Κορινθία.  

Στόχος του προγράμματος είναι η εξέταση όλων των γυναικών ηλικίας 25 έως 70 ετών με τεστ «Παπανικολάου» και των γυναικών από 40 ετών και άνω επιπροσθέτως με ψηφιακή μαστογραφία. Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να επικοινωνούν άμεσα, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στα τηλέφωνα: 6976 414 224 (Ρούλα Βλαστάρη), για να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους και να προγραμματίσουν το ραντεβού τους.

Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος «Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ», που υλοποιεί το Ελληνικό Ίδρυμα Ογκολογίας, μετά από αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου, συνδιοργανωτές τους Δήμους της Κορινθίας και τη στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας.

#pgpartners

#ΚΟΙΝΩΝΙΑ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο