KR Tempo

Την έκθεση για το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων επισκέφτηκαν στο Μουσείο Αρχ. Κορίνθου οι μαθητές του 3ου Λυκείου Κορίνθου

Το Αρχαιολογικό Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου, φιλοξενεί την φωτογραφική έκθεση: «Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων 1941-1944», την οποία και επισκέφτηκαν οι μαθητές του 3ου Λυκείου Κορίνθου.

Στον χώρο του Μουσείου και της έκθεσης, τα παιδιά και οι καθηγητές, με επικεφαλής τον διευθυντή του Σχολείου Αντώνη Σταυρόπουλο, ενημερώθηκαν για αυτή την ανθρώπινη θηριωδία του Ολοκαυτώματος, που δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί για να μην μπορέσει ποτέ ξανά να επαναληφθεί. «Η Μνήμη πρέπει πάντα να αντέχει και να πολεμά εναντίον της απάθειας, της αδιαφορίας και της συνήθειας» τονίστηκε κατά την ξενάγηση.

Η έκθεση: «Το Ολοκαύτωμα των Ελλήνων Εβραίων 1941-1944», θα φιλοξενείται στο Μουσείο έως τις 20 Φεβρουαρίου

Στον χώρο του Μουσείου όπου φιλοξενείται η έκθεση, τους μαθητές και καθηγητές τους υποδέχτηκαν η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Κορινθίας, Γιώτα Κασίμη και η Μαρία Μέξια, Διαχειρίστρια του Μουσείου Περιβάλλοντος Στυμφαλίας. Η Εφορία Αρχαιοτήτων Κορίνθου καλεί όλους, αλλά κυρίως την εκπαιδευτική κοινότητα, να επισκεφθούν την έκθεση που θα φιλοξενείται στο Μουσείο έως τις 20 Φεβρουαρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο