Επιχειρείν

Η Motor Oil διοργάνωσε στο Λουτράκι την 41η Σύσκεψη Συνεργασίας Διυλιστηρίων

Το διυλιστήριο της Motor Oil διοργάνωσε στο Λουτράκι τη 41η Σύσκεψη Συνεργασίας Διυλιστηρίων, που διεξήχθη στις 7 και 8 Δεκεμβρίου 2023,  με τις εργασίες να ολοκληρώνονται με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή.

Η  σύσκεψη εστίασε σε ζητήματα υγείας, ασφάλειας και περιβάλλοντος και κατά τις εργασίες των δύο ημερών οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, να συζητήσουν σχετικά με τις βέλτιστες πρακτικές και να θέσουν ερωτήματα στους εισηγητές με τα συμπεράσματα να είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικά. Στις εργασίες συμμετείχαν εκπρόσωποι των αρμόδιων Υπουργείων και θεσμικών φορέων, εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας, στελέχη των διυλιστηρίων και ενεργειακών ομίλων της χώρας, μέλη της επιστημονικής κοινότητας, ενώ συμμετείχαν και ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης, καθώς και ο νέος Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης.

«Τα ζητήματα της διασφάλισης της υγείας, της ενίσχυσης της ασφάλειας και της προστασίας του περιβάλλοντος αποτελούν διαχρονικές προτεραιότητες για εμάς, και οι εργασίες της 41ης Σύσκεψης Συνεργασίας των Διυλιστηρίων ανέδειξαν την πρόοδο που έχει επιτευχθεί σε αυτά τα θέματα» σχολίασε ο γενικός διευθυντής του Διυλιστηρίου Μιχάλης Στειακάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο