KR Sports

Ο Ηρακλής Ξυλοκάστρου παρουσιάζει το νέο τεχνικό επιτελείο

Προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς και βάζει τους στόχους ψηλά

Με την παρουσίαση του προπονητικού επιτελείου της ομάδας, η Διοίκηση του Ηρακλή Ξυλοκάστρου προετοιμάζεται με γοργούς ρυθμούς μέσα στο καλοκαίρι, για την ερχόμενη σεζόν.

Προπονητής της ομάδας θα είναι ο Γιάννης Χόντια, «ένας εργάτης του σύγχρονου ποδοσφαίρου, που πρόλαβε να παρουσιάσει ένα μικρό δείγμα της δουλειάς του την περασμένη σεζόν και μέχρι να σταματήσουν τα πρωταθλήματα εξαιτίας της πανδημίας του COVID» όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου. Αναγνωρίζει στο πρόσωπο του Γ. Χόνιτα, την σπουδαία πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδος, απέναντι στην κορωνίδα Κοιλάδας, και φιλοδοξεί η διοίκηση του Ηρακλή, ότι με σκληρή δουλειά, ταπεινότητα και μεράκι, ο προπονητής μπορεί να οδηγήσει την ομάδα σε μια ακόμη ανταγωνιστική χρόνια.

Τεχνικός διευθυντής – γενικός αρχηγός των πράσινων είναι ο Μανώλης Σούλος. «Τα λόγια κι εδώ είναι περιττά, καθώς πρόκειται για μια από τις σημαίες του σύγχρονου Ηρακλή, με άφθονη αγάπη για το σύλλογο, με έργο στις ακαδημίες, με έργο ως προπονητής τερματοφυλάκων, με έργο που δεν έχει πάει χαμένο» σχολιάζει η διοίκηση του Ηρακλή. Γυμναστής του «γηραιού», είναι ο Τάσος Μάρας, με τεράστια πορεία ως άνθρωπος της γυμναστικής. «Τεράστια πορεία στο ελληνικό βόλεϊ, στυλοβάτης επίσης των φυτωρίων και της Ακαδημίας, είναι πάντα εκεί όποτε κι αν η ομάδα τον χρειάστηκε» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιώργος Πέρρας, σε μια συνεργασία που ξεκίνησε πέρσι και αμφότεροι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Όπως σχολιάζει η διοίκηση του Ηρακλή, «η πορεία του Γ. Πέρρα στα κορινθιακά γήπεδα είναι αποδεδειγμένη, κατέχει τα μυστικά της θέσης και έχει τον τρόπο να μεταλαμπαδεύει την εμπειρία του αλλά και την ψυχολογία, για ένα πόστο τόσο καίριο όπως είναι εκείνο κάτω από τα δοκάρια».

Φυσικοθεραπεύτρια τέλος του Ηρακλή είναι η Έφη Αναγνωστόπουλου από το Ξυλόκαστρο. Επίσης, μια διαχρονική συνεργασία, που τη συνδέουν πολλά και η ομάδα ευχαριστεί την κ. Αναγνωστόπουλου, «που βρίσκεται πάντα στο πλευρό μας».

«Ευχόμαστε σε όλους καλή επιτυχία, θα είμαστε δίπλα σας, να έχουμε υγεία και ο Ηρακλής θα είναι και πάλι δυνατός όπως πάντα» καταλήγει η παρουσίαση του τεχνικού επιτελείου και της φυσικοθεραπεύτριας, από την διοίκηση του Ηρακλή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο