Πολιτική

Χρ. Δήμας. Μεγάλες καταστροφές της φωτιάς σε καλλιέργειες και υποδομές

Στις Αρχαίες Κλεωνές και το Σπαθοβούνι βρέθηκε σήμερα το πρωί, ο Υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας, προκειμένου να ενημερωθεί για το μέγεθος των ζημιών που έχει προκαλέσει, στο περιβάλλον και στις περιουσίες, η πρόσφατη πυρκαγιά, που ξεκίνησε από αγροτική καλλιέργεια στο Καλέντζι.

«Δυστυχώς οι καταστροφές είναι μεγάλες σε καλλιέργειες, προϊόντα αλλά και σε κρίσιμες υποδομές (οδοποιία, αρδευτικά δίκτυα κτλ)» σχολίασε ο κ. Δήμας, μετά την ενημέρωση που είχε από κατοίκους των δύο περιοχών, καθώς επίσης και από εθελοντές πυροσβέστες. Ο Κορίνθιος πολιτικός είχε ακόμα συνάντηση ενημέρωσης και με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αρχιπύραρχο Αθανάσιο Κολυβήρα. Στις Αρχαίες Κλεωνές συνάντησε ακόμα τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, ο οποίος και τον ενημέρωσε σχετικά με τις ζημιές που έχουν προκληθεί και τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν στην συνέχεια οι αγρότες.

Όπως παρατήρησε, «η παρέμβαση της Πυροσβεστικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εθελοντών για μια ακόμη φορά υπήρξε καθοριστική». Για τον λόγο αυτό, διατύπωσε και τις ευχαριστίες του προς την πυροσβεστική για την κατάσβεση της φωτιάς, ενώ εξήρε τον επαγγελματισμό που επέδειξαν για μια ακόμη φορά.

«Η παρέμβαση της Πυροσβεστικής, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των εθελοντών για μια ακόμη φορά υπήρξε καθοριστική» παρατήρησε ο Κορίνθιος Υφυπουργός Χρ. Δήμας
Οι ζημιές στις αγροτικές καλλιέργειες είναι τεράστιες και τα προβλήματα θα φανούν στην συνέχεια εντονότερα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο