Επιχειρείν

Στο Παράλιο Άστρος η συνέχεια του Φεστιβάλ Γαστρονομίας «Peloponnese Food Stories»

Στο Παράλιο Άστρος συνεχίζονται οι εκδηλώσεις του 1ου Φεστιβάλ Γαστρονομίας, με τίτλο: «Peloponnese Food Stories» (Ιστορίες γεύσεων, ανθρώπων, πολιτισμού), το οποίο διοργανώνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με επίκεντρο κάθε φορά και μια εμβληματική τοποθεσία ανά Περιφερειακή Ενότητα.

Ένα φεστιβάλ που αναμένεται το φθινόπωρο και στην Κορινθία, με στόχο την προβολή του γαστρονομικού πλούτου της κάθε περιοχής και της θέσης που αυτές καταλαμβάνουν διαχρονικά. Η τρίτη εκδήλωση, στο Παράλιο Άστρος του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας, αναμένεται την επόμενη Παρασκευή, 26 Αυγούστου, στο Ανοικτό θέατρο Παράλιου Άστρους και θα ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ.

Σκοπός της δράσης αυτής είναι η προβολή του γαστρονομικού περιεχομένου του προορισμού με έμφαση σε παραδοσιακά υλικά, παραδοσιακές συνταγές και μοντέρνες εκδοχές τους. Επιπλέον, στόχευση είναι η ανάδειξη του δομημένου περιβάλλοντος με πολιτιστική αξία και η σύνδεσή του με τη γαστρονομία, η επιμόρφωση του κοινού για την τοπική γαστρονομία, η «εγκατάσταση» εμπορικού καναλιού επικοινωνίας μεταξύ παραγωγών και επισκεπτών και η εμπλοκή της τοπικής κοινωνίας στην υλοποίηση.

Πρόσκληση στις επιχειρήσεις

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας μάλιστα, καλεί όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στο κλάδο της γαστρονομίας και επιθυμούν να συμμετάσχουν προβάλλοντας τα προϊόντα τους, δωρεάν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους αποστέλλοντας συμπληρωμένη την επισυναπτόμενη αίτηση στο e-mail: press@arcadianet.gr με την ένδειξη – θέμα:  1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ, έως και τη Δευτέρα, 22 Αυγούστου 2022.  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλέφωνα: 2710 227141-2 (εσωτ.6)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο