Περιφέρεια

Στην Κόρινθο την Δευτέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ξεκάθαρη στήριξη στον Δημήτρη Πτωχό

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού και ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του κυβερνώντος κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ξεκάθαρος στις επιλογές του.

Για τον λόγο αυτό και προκειμένου να δώσει ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, ο κ. Μητσοτάκης θα βρεθεί την Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου και ώρα 7:30 το βράδυ στην Κόρινθο και μαζί με τον Δημήτρη Πτωχό, στον πεζόδρομο της Κολοκοτρώνη, πλησίον της Δημοτικής Πινακοθήκης, θα συναντήσουν πολίτες της Κορινθίας. Δεν είναι τυχαίο πως σε κάθε εκδήλωση του υποψήφιου Περιφερειάρχη, το παρών δίνουν υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ μετά την Καλαμάτα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται για δεύτερη φορά στην Πελοπόννησο, στην Κορινθία αυτή την φορά, προκειμένου να στείλει το μήνυμα πως ο ίδιος και η Νέα Δημοκρατία στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Δημήτρη Πτωχό.

Η επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη την Δευτέρα στην Κόρινθο έχει ιδιαίτερη σημασία, αφού μπορεί να το έπραξε ξανά το 2019, για να υποστηρίξει τότε τον υποψήφιο του κόμματος στην Περιφέρεια Πελοποννήσου Παν. Νίκα,  Περιφερειάρχη σήμερα, όμως τότε ήταν απλώς ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Σήμερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται με την ιδιότητα του προέδρου του κυβερνώντος κόμματος, στην κορύφωση της προεκλογικής περιόδου, ωστόσο είναι και ο πρωθυπουργός της χώρας.

Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει τον Δημήτρη Πτωχό και δεν αφήνει καμία «σκιά» σε αυτή την επιλογή της. Όπως την υποψηφιότητα του υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στηρίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προτρέποντας τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας να ψηφίσουν τον 47χρονο υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, υποστηρίζοντας έτσι και μια επιλογή ανανέωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο