Περιφέρεια

Στην εκδήλωση του Σωματείου Ατόμων με Αναπηρία η Αθηνά Κόρκα

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε από το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία στην Κόρινθο, παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας Αθηνά Κόρκα και ευχήθηκε για μια νέα χρονιά με υγεία.

Κατά τον χαιρετισμός της, τόνισε πως όλοι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να συμμετέχουν σε όλους τους τομείς της ζωής. «Η προστασία των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία θα πρέπει να βρίσκεται στο επίκεντρο κάθε θεσμικής προσπάθειας με την Οικονομική Υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου» σημείωσε. Παρατήρησε πως ήδη η Περιφέρει Πελοποννήσου ασχολήθηκε επισταμένως με την πρόσβαση ΑΜΕΑ σε αρχαιολογικά Μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους. Η κ. Κόρκα, συνεχάρη και τα θεσμικά όργανα του Συλλόγου για τις δράσεις του Σωματείου, που λειτουργούν θετικά τόσο για τους ίδιους του υπάλληλους όσο και για τις υπηρεσίες της Π.Ε. Κορινθίας.

την εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Νίκος Καραλής, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Χάρης Βυτινιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο