Επιχειρείν

Σεμινάριο: «Θέματα και εργαλεία του Ευρωπαϊκού ρεπορτάζ»

Σεμινάριο για τους δημοσιογράφους της Πελοποννήσου, με θέμα: «Θέματα και εργαλεία του Ευρωπαϊκού ρεπορτάζ» θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της συζήτησης που διοργανώνεται από την Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου και για ένα διήμερο στην Τρίπολη, έδρα της Περιφέρειας με θέμα «Η Ευρωπαϊκή Ένωση στην Πελοπόννησο».

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο, 28 Ιανουαρίου στις 10.30 π.μ., στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης, με διοργανωτές το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα. Όσον αφορά το πρόγραμμα τώρα, στις 10:30 το πρωί του Σαββάτου, ξεκινά το εργαστήριο για τους δημοσιογράφους και τα ΜΜΕ της Πελοποννήσου, με κεντρικό θέμα: Τι θέλουν να γνωρίζουν οι πολίτες. Ομιλητής θα είναι οι Κωνσταντίνος Τσουτσοπλίδης, (επικεφαλής, γραφείο του ΕΚ στην Ελλάδα) ο οποίος θα μιλήσει για το διακύβευμα των Ευρωπαϊκών εκλογών του 2024, Γιάννης Παπαγεωργίου, (δημοσιογράφος) ο οποίος θα εξηγήσει το γιατί με αφορά το ευρωπαϊκό ρεπορτάζ στην Πελοπόννησο και η Άννα Δάντη, επικεφαλής του τμήματος επικοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα) η οποία θα κάνει αναφορά σε θέματα δημοκρατίας και ισότητας στην Ευρώπη.

Μετά το διάλειμμα και στις 11:30 π.μ. το θέμα αφορά την ενημέρωση των πολιτών του τόπου μας και τα εργαλεία που χρειάζεται ο δημοσιογράφος. Στην ενότητα αυτή τον λόγο έχουν η Ελβίρα Φόρτε, (υπεύθυνη τύπου στο γραφείο του ΕΚ στην Ελλάδα και ο  Σταύρος Σαμουηλίδης, υπεύθυνος κοινωνικών δικτύων και ιστοσελίδας, επίσης στο γραφείο του ΕΚ στην Ελλάδα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση EPathinai@europarl.europa.eu

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο