Κορινθία

Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Ν.Ε.Ο. Κορίνθου – Πατρών

Ολιγόωρες νυχτερινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν αύριο Τρίτη, (15/6) από τις 6:00 το απόγευμα έως τις 8:00 το πρωί της επόμενης μέρας (16/6), στον αυτοκινητόδρομο της Κορίνθου – Πατρών και συγκεκριμένα στις σήραγγες της Παναγοπούλας, στην περιοχή του Αιγίου (μεταξύ των Χ.Θ. 184,600 και 194,000).

Οι ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν από την Ολυμπία Οδό, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες συντήρησης του εξοπλισμού των σηράγγων. Συγκεκριμένα, η κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα εξυπηρετείται από την παράπλευρη βοηθητική οδό εκτός των σηράγγων. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών ή τεχνικού προβλήματος, οι εργασίες θα  υλοποιηθούν κατ’ αναλογία την επόμενη μέρα, Τετάρτη, (16/6).

Η κίνηση και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας θα εξυπηρετείται από την παράπλευρη βοηθητική οδό εκτός των σηράγγων, όπως φαίνεται στο παραπάνω διάγραμμα.

Η Ολυμπία Οδός ζητά από τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τη σχετική εργοταξιακή σήμανση και τις υποδείξεις της τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από την συγκεκριμένα περιοχή όπου και θα ισχύουν τα μέτρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο