KR Sports

Κύπελλο Κορινθίας. Πέρασαν ΠΑΣ Κόρινθος, Άγιοι Θεόδωροι και ο Αστέρας Δερβενίου

Στις τρεις από τις τέσσερις αναμετρήσεις για τους ημιτελικούς αγώνες του κυπέλλου Κορινθίας, προκρίθηκαν ο πρωτοπόρος της Α’ κατηγορίας ΠΑΣ Κόρινθος, οι αξιόμαχοι Άγιοι Θεόδωροι και ο Αστέρας Δερβενίου, ομάδα της Β’ κατηγορίας που πλέον δεν προκαλεί έκπληξη καθώς «σαρώνει» μόνο με νίκες στο πρωτάθλημα και παίζει με αξιώσεις για το κύπελο.

Στο δημοτικό στάδιο Κορίνθου η «μπάρτσα» με νέο προπονητή στον πάγκο, τον Παναγιώτη Τζαναβάρα νίκησε 2-0 τον ΑΟ Λουτράκι, ανατρέποντας το σκορ του πρώτου γύρου στο «Θώδειο» και πέρασε στους τέσσερις του θεσμού αφήνοντας εκτός θεσμού τον «διώκτη» στο πρωτάθλημα. Στους Αγίους Θεοδώρους που τίμησαν τον «Στρατηλάτη», η ομάδα νίκησε τον Ολυμπιακό Άσσου με σκορ 2-0 και με γκολ των Κριαρά και Νικολάου και πέρασε στους ημιτελικούς.

Στο γήπεδο του Δερβενίου, ο τοπικός Αστέρας, πρωτοπόρος με σερί από νίκες στην Β’ κατηγορία, κατάφερε να αποκλείσει τον περσινό πρωταθλητή Τενεάτη Αθικίων, με σκορ 2-1, να περάσει στους τέσσερις του θεσμού και να επιβεβαιώσει πως η θέση του είναι στην κατηγορία που άφησε την περασμένη σαιζόν/ Μεγάλη πρόκριση για την ομάδα της δυτικής Κορινθίας, που πέτυχε με ανατροπή στο β’ μέρος, αφού προηγήθηκε ο Τενεάτης με τον Μπούζα 0-1, ισοφάρισε ο Αστέρας με τον Μπούκη και την ανατροπή με 2-1 έκανε ο Πράττος μέσα σε κλίμα αποθέωσης. Πριν τον αγώνα, ο Αστέρας με τον Τάκη Παππά βράβευσε τον Τενεάτη με ειδική πλακέτα, όπως και ο Τενεάτης ανταπέδωσε στον Τάκη Παππα και τον Αστέρα.

Η τέταρτη αναμέτρηση για τους ημιτελικούς ανάμεσα στον ΠΑΣ Κύψελο και τον Ηρακλή Λεχαίου, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη, (15/2), στο γήπεδο του Λεχαίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο