ΔήμοιΠεριφέρεια

Αθλητικές υποδομές και Λαογραφικό Μουσείο στην συνάντηση Νανόπουλου με τον Περιφερειάρχη

Στην Π.Ε. Κορινθίας βρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο.

Συζητήθηκε η διάθεση πίστωσης από την Περιφέρεια για το γήπεδο του Συνοικισμού και συγκεκριμένα η διάθεση 250.000 ευρώ μέσω προγραμματικής σύμβασης της Περιφέρειας με τον Δήμο Κορινθίων, προκειμένου να καλυφθεί η υπόλοιπη απαιτούμενη πίστωση. Επίσης, ο περιφερειάρχης γνωστοποίησε στον κ. Νανόπουλος ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας θα συζητηθεί η δωρεάν παραχώρηση από την Περιφέρεια στον Δήμο Κορινθίων ενός οικοπέδου 500 τ.μ. για την κάλυψη αναγκών του δήμου.

Οι κ. Νίκας και Νανόπουλος συζήτησαν επίσης την διάθεση από την Περιφέρεια πίστωσης 20.000 ευρώ για δύο χρόνια, μέσω προγραμματικής Περιφέρειας και Δήμου Κορινθίων, προκειμένου να στηριχθούν οι δραστηριότητες του Λαογραφικού Μουσείου Κορίνθου. Τέλος, εκφράστηκε η πρόθεση να διατεθεί από την Περιφέρεια πίστωση μέχρι 20.000 ευρώ για έργα εξοικονόμησης ενέργειας στο δημοτικό κολυμβητήριο της Κορίνθου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο