KR Tempo

Το Loutraki Festival επιστρέφει και φέρνει μεγάλα ονόματα και σπουδαίες εκδηλώσεις

Έβδομο καλοκαίρι παρουσίας για το «Loutraki Festival» που, για μία ακόμα χρονιά, καταφέρνει να συγκεντρώσει στην περιοχή μερικούς από τους πιο αξιόλογους Έλληνες καλλιτέχνες.

Οι δεκατρείς ημέρες της διοργάνωσης, γεμάτες με επιλογές από διάφορα είδη μουσικής, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς θεατές, προβλέπονται συναρπαστικές. Από τις 31 Ιουλίου λοιπόν, έως και τις 13 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθούν, σε όλο τον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων, συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες, όπως ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Μίλτος Πασχαλίδης, η Γιώτα Νέγκα, η Γεωργία Νταγάκη, ο Χρήστος Νινιός και οι The Final Act feat. Θα έχει όμως και το Rock Festival, στους Αγίους Θεοδώρους, ενώ οι Blues Festival θα βρεθούν στα πανέμορφα Πίσια που ακόμα μετρούν πληγές από την φωτιά στις αρχές του καλοκαιριού.

Με εξαιρετικές συναυλίες, άψογη διοργάνωση, αλλά και γιορτινή διάθεση, επιστρέφει, λοιπόν, και αυτό το καλοκαίρι, το Loutraki Festival για να αποτελέσει σημείο αναφοράς στην ποιοτική ψυχαγωγία, με κύριο στόχο του να προσφέρει  χαρά και διασκέδαση στους θεατές.

Φυσικά και η πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Φιλαρμονικής Λουτρακίου, στο πλαίσιο του Opus Festival, που συμμετέχει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ και μάλιστα υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, με μία παράσταση πανηγυρική, για να γιορτάσει με λαμπρότητα τα 60 χρόνια της.

Όλα αυτά βέβαια, όπως και πέρσι, κάτω από τις ειδικές συνθήκες και τους περιορισμούς λόγω της πανδημίας. «Θα συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες κατά τη διάρκεια των παραστάσεων, θα έχουμε μειωμένη χωρητικότητα στις εκδηλώσεις, θα εξακολουθούμε να τηρούμε μέτρα απόστασης και περιορισμού του συνωστισμού» αναφέρουν οι διοργανωτές.

Για την είσοδό στις εκδηλώσεις όσο και για την απόκτηση των εισιτηρίων (όπου υπάρχουν), θα δοθεί έμφαση στο ηλεκτρονικό σύστημα κρατήσεων και αγοράς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο