Κορινθία

Μειώνονται κρούσματα και νοσηλευόμενοι στην Κορινθία, κανένας ασθενείς στην ΜΕΘ

Δύο ακόμα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν την Τρίτη, 22 Ιουνίου στην Κορινθία, ενώ 6 περιστατικά είχαμε το τριήμερο που προηγήθηκε, από το Σάββατο, 19 Ιουνίου μέχρι και την Δευτέρα, του Αγ. Πνεύματος.

Η Κορινθία μένει για μία ακόμα φορά αρκετά χαμηλά στην καταγραφή κρουσμάτων, ενώ τα τεστ συνεχίζονται κανονικά, όπως και οι εμβολιασμοί στο Νοσοκομείο Κορίνθου και στα Κέντρα Υγείας του νομού. Στο Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύονται πλέον 4 άνθρωποι με κορωνοϊό, ενώ το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχει κανείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Αλλά και στο σύνολο των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τα κρούσματα δείχνουν να μειώνονται διαρκώς, με την χθεσινή ημέρα να καταγράφει ένα μονοψήφιο αριθμό (8) ασθενών. Άλλα 27 περιστατικά καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το τριήμερο που Αγ. Πνεύματος, ενώ την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά στην Πελοπόννησο 11.055 περιπτώσεις ασθενών με covid-19. Τέλος, μέχρι και την Τρίτη, 22 Ιουνίου, στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 32 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργούς 2, στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 2, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 11, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 8 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 5.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο