KR Tempo

Ο π. Χαράλαμπος Λίβυος Παπαδόπουλος παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στο Λουτράκι

Το Βιβλιοπωλείο «ΚΙΒΩΤΟΣ», στην Κόρινθο, και οι Εκδόσεις «ΨΥΧΟΓΙΟΣ» έχον καλέσει για µία διάλεξη τον π. Χαράλαμπο Λίβυο – Παπαδόπουλο, µε αφορµή το νέο του βιβλίο, µε θέµα: «Γίνε αυτό που είσαι, μπορείς και αντέχεις».

Ο π. Λίβυος θα βρεθεί λοιπόν στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου, τον Ισθμό, την επόμενη Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου και ώρα 6:30 το απόγευμα και μετά την παρουσίαση του παραπάνω βιβλίου, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα των βιβλίων του. Ο πρωτοπρεσβύτερος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος ή π. Λίβυος, γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης. Φοίτησε στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Κρήτης, στη Θεολογική Σχολή Θεσσαλονίκης και στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου παρακολούθησε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Certificate in Coaching – AC Accredited» κι έλαβε πτυχίο πιστοποιημένου life coach.

Ως συγγραφέας και ομιλητής ασχολείται με θέματα πνευματικής αυτογνωσίας και θεραπείας που έχουν βάση τους την ορθόδοξη χριστιανική πνευματικότητα, καθώς και τις σύγχρονες σχολές ψυχοθεραπευτικής διαδικασίας, προσωπικής εξέλιξης και Life Coaching. Έχει συγγράψει πολλά βιβλία, ενώ έχει συμμετάσχει με κείμενα του σε αρκετούς συλλογικούς τόμους. Έργα και ομιλίες του έχουν μεταφραστεί στα ρωσικά, τα ρουμανικά, τα βουλγαρικά, τα γεωργιανά και τα ουγγρικά.

Σήμερα ζει στη νότια Κρήτη, στο χωριό Πύργος Μονοφατσίου, και είναι εφημέριος στην Ενορία Αγίας Ειρήνης Πύργου της Ι.Μ. Γορτύνης και Αρκαδίας. Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

Στο βιβλίο

Μην πεθάνεις προτού γίνεις αυτό για το οποίο γεννήθηκες. Μην πεθάνεις προτού συναντήσεις τον άνθρωπο που θα μπορούσες να γίνεις. Μάθε τι είσαι, τι μπορείς και τι αντέχεις. Στη ζωή δε γίνεται αυτό που λέμε αλλά εκείνο που πιστεύουμε βαθύτερα για εμάς.

Τα πάντα είναι ιστορίες και αφηγήσεις. Άλλαξε την αφήγηση που έχεις για εσένα και θα αλλάξει η ζωή σου. Πες μια νέα δυναμική ιστορία για σένα. Συνάντησε τον ηρώα μέσα σου, τα χαρίσματα και τις ικανότητες σου. Σπάσε τις περιοριστικές πεποιθήσεις. Συνδέσου με την αλήθεια σου, το φως, τον Θεό που κουβαλάς. Μην κοιτάς τι έπαθες αλλά τι μπορείς να κάνεις.

Στα λάθη σου δες τις κρυμμένες δυνάμεις σου. Στις δοκιμασίες τις καμουφλαρισμένες ευκαιρίες. Σήκω και πες ξανά την ιστορία σου με πείσμα, πάθος και δίψα για ζωή. Σίγουρα μπορείς πολύ περισσότερα από εκείνα που σου είπαν και σε προγραμμάτισαν. Γίνε αυτό που μπορείς και δεν έγινες ακόμη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο