KR Sports

Κατώτερος των περιστάσεων ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου

Επιστροφή στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από μια αποτυχημένη πορεία στην Γ΄Εθνική

του Νίκου Πάλλη

Στο τοπικό πρωτάθλημα της Α1 Κορινθίας επιστρέφει από τη νέα περίοδο ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου, ο οποίος με μία ακόμα ήττα, (από τον ΠΑΟ Ρούφ, με σκορ 3 – 0), την τελευταία αγωνιστική, αποδέχτηκε τον υποβιβασμό του από την Γ’ εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Χιλιομοδίου τερμάτισε στην 3η θέση …από το τέλος (11 θέση της βαθμολογίας) με 8 βαθμούς συγκομιδή.

Το έργο τού Ατρόμητου στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος φάνταζε από την πρώτη στιγμή δύσκολο, άλλα με την αισιοδοξία που διέκρινε τους ιθύνοντες της ομάδας του Χιλιομοδίου, πίστεψαν, έστω και για λίγο, ότι θα μπορούσαν να καταφέρουν και να παραμείνουν στην κατηγορία. Δυστυχώς, μπορεί οι βουλές των ιθυνόντων να ήταν αισιόδοξες, άλλα στην πράξη οι παίκτες δεν τα κατάφεραν. Γράφω αυτό διότι όταν χάνεις παιχνίδι εντός έδρας από τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου (που παρέμεινε τελικά στην κατηγορία) και παίζεις ταν…ρέστα σου για την παραμονή με τον Άρη Σκάλας (εκτός) και την Ερμιονίδα (έντός) και χάνεις με το ίδιο σκορ (1-3) κάθε αγωνιστική, τότε σίγουρα δεν έχεις μέλλον στην κατηγορία.

Παράλληλα, αυτός πλέον ο υποβιβασμός έχει και κακό αντίκτυπο για την ΕΠΑΣ Κορινθίας, η όποια στη νέα περίοδο θα είναι χωρίς εκπρόσωπο στην Γ’ Εθνική.                

Κατώτερος των περιστάσεων

Ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου στα τελευταία παιχνίδια απέδειξε ότι ήταν κατώτερος των περιστάσεων για να διεκδικήσει την παραμονή στην ημιεπαγγελματική κατηγορία. Η ομάδα στα 12 ματς που έδωσε στο πρωτάθλημα σημείωσε μόνο 2 νίκες, 2 ισοπαλίες γνώρισε την ήττα 8 φορές, με τέρματα 9 – 25 (παθητικό ισοζύγιο). Δηλαδή παρουσίασε την χειρότερη άμυνα των 13 συνολικά ομάδων του ομίλου στον οποίο συμμετείχε.

Η ομάδα του Χιλιομοδίου τερμάτισε στην 3η θέση …από το τέλος (11 θέση της βαθμολογίας) με 8 βαθμούς συγκομιδή. Πλέον, θα πρέπει οι ιθύνοντες της ομάδας να κάτσουν και να συσκεφθούν για το – τί μέλλει γενέσθαι- με την επιστροφή τους στο τοπικό πρωτάθλημα. Θέλει σκέψη και συζήτηση, αλλά και πολλή δουλειά ώστε να επανέλθει στην κανονικότητα ο ιστορικός σύλλογος του Χιλιομοδίου.

Αναμφίβολα αναμένονται πολλές αλλαγές παντού. Μετά την αποτυχημένη πορεία στην Γ’ ενική, που κατέληξε αναπόφευκτα στον υποβιβασμό από αυτήν και την επιστροφή στην τοπική ερασιτεχνική κατηγορία, η ομάδα χρειάζεται τον χρόνο της. Αλλά χρειάζεται και χρήμα, όπως και ενδιαφέρον ώστε να βρει τον βηματισμό της και να επανέρθει αγωνιστικά. Το καλοκαίρι που μεσολαβεί θα δώσει τον χρόνο ώστε να φανούν οι προθέσεις των διοικούντων και τα σχέδια που έχουν για την ομάδα τους, ώστε να την βάλλουν ξανά σε τροχιά επιτυχιών. Οι αρχαίοι Λατίνοι έλεγαν: “Dum spiro spero” πού σημαίνει “όσο αναπνέω ελπίζω”. Αυτό εύχομαι να γίνει και στον Ατρόμητο Χιλιομοδίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο