Επιχειρείν

Πρόεδρος ξανά του Συλλόγου Μεσιτών Κορινθίας ο Σιδέρης Πλιατσικίδης

Μετά από τρία χρόνια, που η πανδημία αναστάτωσε τις ζωές όλων, ο Σύλλογος Μεσιτών Κορινθίας επανήλθε στις δια ζώσης συνελεύσεις και μετά τον απολογισμό της απερχόμενης διοίκησης, ακολούθησαν οι εκλογές.

Το κλίμα στην συνέλευση που για πρώτη φορά έγινε στον χώρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας ήταν εξαιρετικό, όπου την παρουσία τους έδωσαν 33 μέλη, που ψήφισαν ηλεκτρονικά στις κάλπες της εκλογικής διαδικασίας. Ο πρόεδρος Σιδέρης Πλιατσικίδης, που αναμένεται να επανεκλεγεί μετά την πρωτιά του στις διαδικασίες, υποσχέθηκε η νέα διοίκηση να κάνει το καλύτερο για τον κλάδο, ενώ υπήρξε ενημέρωση για την πιστοποίηση των μεσιτών, ως απαραίτητο στοιχείο για την αξιοπιστία τους στην αγορά που διαρκώς δυσκολεύει και τον εμπλουτισμό των γνώσεων φυσικά.

Στο νέο Δ.Σ., εκτός του κ. Πλιατσικίδης εκλέγονται ακόμα οι Γρηγόρης Αικατερίνης, Ειρηνη Βιατσκίλεβα, Μιχάλης Καρανικόλας και Δήμητρα Ψωμιάδου. Στην Ελεγκτική Επιτροπή εκλέχτηκαν η Ευαγγελία Δεδάκη, ο Κασιντης Παναγιώτης και η Βασιλική Κουρτακη, ενώ στην Ομοσπονδία εκλέγονται ο Σιδέρης Πλιατσικίδης και η Ειρήνη Βιατσκίλεβα. Τέλος, ο Μιχαλης Καρανικόλας εκλέχτηκε μέλος στην Ομοσπονδία Επαγγελματιών Ελλάδος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο