ΕπιχειρείνΠεριφέρεια

Ικανοποίηση του Δημ. Σκάλκου για την πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου

Ικανοποιητική κρίθηκε η πορεία του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020, το οποίο θα κλείσει με πλήρη απορροφησιμότητα, όπως επισημάνθηκε στη σύσκεψη που έγινε στην Περιφέρεια, με τη συμμετοχή του περιφερειάρχη Παν. Νίκα, του γενικού γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ Δημήτρη Σκάλκου και υπηρεσιακών στελεχών από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, την ΕΥΔΕΠ και το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

“Το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 βρίσκεται πάνω από τον μέσο όρο απορρόφησης των ευρωπαϊκών προγραμμάτων στην Ελλάδα” σημείωσε μεταξύ άλλων, ο γ.γ. του υπουργείου Δ. Σκάλκος, σε δηλώσεις που έκανε από κοινού με τον περιφερειάρχη Π. Νίκα μετά την σύσκεψη.

Παράλληλα, ο γ.γ. Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ έπλεξε το εγκώμιο του περιφερειάρχη Π. Νίκα για την αύξηση της απορροφητικότητας του ΠΕΠ της απερχόμενης προγραμματικής περιόδου. «Τα στελέχη του υπουργείου Ανάπτυξης, στο πρόσωπο του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα είχαν έναν σοβαρό συνομιλητή, έναν γνώστη των διαδικασιών του ΕΣΠΑ, έναν άνθρωπο που έσκυψε πάνω από τα προβλήματα και ήταν πραγματικά αρωγός στην προσπάθεια της πολιτείας να προσφέρει σημαντικά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δ. Σκάλκος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο