Περιφέρεια

Η πρόοδος στο φράγμα του Ασωπού στη συνάντηση του Περιφερειάρχη με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση στην Αθήνα με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Νίκο Ταχιάο, με αντικείμενο τον σχεδιασμό και την εξέλιξη σημαντικών έργων υποδομής για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Στη συζήτηση κυριάρχησαν τα έργα που αφορούν τις συγκοινωνιακές και εγγειοβελτιωτικές υποδομές, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και την ανάπτυξη της περιοχής. Στο πεδίο των συγκοινωνιακών έργων, μεταξύ άλλων ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην μελέτη για σημειακές επεμβάσεις στην εθνική οδό Κόρινθος – Σοφικό – Αρχαία Επίδαυρος. Μελέτη που ολοκληρώνεται από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Στον τομέα των εγγειοβελτιωτικών έργων, η συζήτηση επικεντρώθηκε σε κρίσιμα έργα άρδευσης, μεταξύ των οποίων η πρόοδος στο φράγμα του Ασωπού. «Η στενή συνεργασία με το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών κρίνεται καθοριστική για την επιτάχυνση της υλοποίησης των έργων και την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων της Περιφέρειας Πελοποννήσου» αναφέρει ανακοίνωση της Περιφέρειας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο