ΔήμοιΠεριφέρεια

Έργο αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Νεμέας ενέκρινε ο Περιφερειάρχης Δημ. Πτωχός

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης και στο πλαίσιο της πρόσκλησης του τοπικού προγράμματος για παρεμβάσεις δημοσίου χαρακτήρα της ΟΤΔ ΑΝΒΟΠΕ Α.Ε, το έργο αναβάθμισης αθλητικών εγκαταστάσεων στον Δήμο Νεμέας, προϋπολογισμού 600.000 ευρώ.

Το έργο αφορά σε ένα σύνολο παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων, με σκοπό τη προσθήκη νέων ανοικτών γηπέδων για χρήση από τους δημότες, την βελτίωση της ασφάλειας και της αισθητικής του χώρου και την εξασφάλιση της προσβασιμότητας ατόμων ΑΜΕΑ. Σε αυτές περιλαμβάνονται η κατασκευή δύο νέων ανοικτών γηπέδων (ενός καλαθοσφαίρισης και ενός αντισφαίρισης) για ελεύθερη χρήση μαζικού αθλητισμού. Ακόμη η κατασκευή περίφραξης στο σύνολο της περιμέτρου των εγκαταστάσεων καθώς και μιας διακριτής και αναβαθμισμένης κεντρικής εισόδου.

Επίσης, η διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στην είσοδο και γύρω από τα νέα γήπεδα και η δημιουργία διακριτής διαδρομής πεζών από την κεντρική είσοδο μέχρι την εξέδρα του γηπέδου ποδοσφαίρου. Τέλος, η τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στον ανοικτό χώρο με τα όργανα γυμναστικής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο