Κορινθία

Ο κορωνοϊός καταγράφει ακόμα 62 κρούσματα σήμερα στην Κορινθία με 26 στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Μετά τα 70 κρούσματα της χθεσινής ημέρας, αρνητικό «ρεκόρ» για την Κορινθία, σήμερα Παρασκευή καταγράφονται στο νομό μας ακόμα 62 περιστατικά.

Επίσης, την χθεσινή ημέρα έγιναν στην Κόρινθο, στον χώρο του Δημοτικού Θεάτρου όπου βρίσκονται καθημερινά τα συνεργεία του ΕΟΔΥ, 486 rapid test, από τα οποία βρέθηκαν 8 θετικά (3 άνδρες και 5 γυναίκες) με διάμεση ηλικία τα 32 έτη. Η ουρά που σχηματίστηκε στον χώρο έξω από το Δημοτικό Θέατρο ήταν τεράστια, καθώς όλο και περισσότεροι προσέρχονται για έλεγχο, προκειμένου να λάβουν τα απαραίτητα πιστοποιητικά και να ταξιδέψουν για τις διακοπές τους. Το έργο του ΕΟΔΥ φαίνεται όλο και πιο δύσκολο, όσο πλησιάζουμε στις ημέρες του 15αύγουστου.

Μέχρι και την χθεσινή ημέρα επίσης, στο Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύονταν 26 ασθενείς με covid, εκ των οποίων οι 4 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Συνολικά στα νοσοκομεία covid-19 της Περιφέρειας νοσηλεύονταν συνολικά 95 άτομα και συγκεκριμένα, στο Νοσοκομείο Αργους 9 στο Νοσοκομείο Ναυπλίου 4, στο Παναρκαδικό Τρίπολης 9, στο Νοσοκομείο Σπάρτης 9 και στο Νοσοκομείο Καλαμάτας 38.

Η Πελοπόννησος κατέγραψε το τελευταίο 24ωρο ακόμα 197 κρούσματα που ανεβάζουν τον αριθμό όσων έχουν ασθενήσει, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία καταγραφής πάντα, σε 15.842 από την αρχή της Πανδημίας. Με 66 κρούσματα η Μεσσηνία βρέθηκε πρώτη στην σημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ενώ η γειτονική Αργολίδα κατέγραψε 32 κρούσματα και η Λακωνία 26.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο