KR Tempo

«Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο πονηρός λύκος» έρχεται για τα παιδιά στο Κ. Διμηνιό και στο Σινέ «Παλλάς»

Ένα από τα πιο δημοφιλή κλασσικά παραμύθια του Σαρλ Περώ, «Η Κοκκινοσκουφίτσα και ο πονηρός λύκος» παρουσιάζει η ΝΕΑ ΑΥΛΑΙΑ την Κυριακή, 7 Ιουλίου στις 7.30μ.μ., στο Σινέ «Παλλάς», στο Κ. Διμηνιό.

Μια θεατρική παράσταση, σε κείμενο και σκηνοθεσία Γιώτας Τζουάνη, για όλη την οικογένεια, ιδανική για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Με πολύ χορό, τραγούδι, δράση και την συμμετοχή όλων των παιδιών, αλλά και με πολλά μηνύματα και διδάγματα. Στην σκηνή θα δούμε την Καίτη Φίνου σε ρόλους έκπληξη, καθώς και τους Βασιλική Αγγελή, Ηλία Τσουμπέλη, Δημήτρη Κλείδα, Μαρσώ Φίλη και Λίλη Μπροτσάκη.

Η υπόθεση

Η Κοκκινοσκουφίτσα, ένα μικρό, γλυκό, αθώο κοριτσάκι, μαθαίνει ότι η αγαπημένη της γιαγιά είναι άρρωστη και χρειάζεται επειγόντως τα φάρμακά της. Μαζί με τα φιλαράκια της, τα ζωάκια, πείθει την μητέρα της να πάει στην γιαγιά της για να της δώσει ότι χρειάζεται. Όμως, παρόλες τις συμβουλές της μητέρας της, να μην περάσει δηλαδή από το δάσος, γιατί παραμονεύουν πολλοί κίνδυνοι, εκείνη από την χαρά της, βλέποντας κάτι πανέμορφα λουλουδάκια, αποφασίζει να μην ακούσει την μανούλα της και να πάει από το δάσος. Εκεί όμως βρίσκεται ο κακός και πονηρός λύκος, που την ξεγελάει και την πείθει να πάει από έναν άλλο δρόμο, στην γιαγιά της, για να προλάβει εκείνος να πάει στο σπίτι της άρρωστης γιαγιάς, να την κρύψει στην ντουλάπα και να περιμένει το μικρό του γεύμα, την Κοκκινοσκουφίτσα. Μετά να φάει την γιαγιά και την υπέροχη σουπίτσα που του έχει σπάσει την μύτη.

Τα πράγματα θα εξελιχθούν έτσι όπως τα έχει στο μυαλό του ο κακός και πονηρός λύκος ή, η Κοκκινοσκουφίτσα θα σταθεί πολύ τυχερή και θα έχει βοήθεια και θα του χαλάσει όλα τα σχέδια….

Από αυτή την ιστορία μαθαίνουμε ότι τα παιδιά και ιδιαίτερα τα ευγενικά, χαριτωμένα και καλής οικογένειας παιδιά, κάνουν πολύ κακό όταν ακούνε τους ξένους .Υπάρχουν πολλών ειδών λύκοι όμως. Ακόμη υπάρχει κι ένα είδος με καλή διάθεση που δεν είναι θορυβώδες, ούτε θυμωμένο, αλλά ήπιο, χρήσιμο και ευγενικό, όπου μπορεί κι ακολουθεί τα μικρά παιδάκια.

Αλίμονο σε όποιον δεν ξέρει ότι οι ευγενικοί «λύλοι» είναι και οι πιο επικίνδυνοι…

info

  • Διάρκεια: 90 λ. (με διάλειμμα)
  • Κυριακή, 7 Ιουλίου στις 7.30 μ.μ., στο Σινέ «Παλλάς», στο Κ. Διμηνιό
  • Κατάλληλο για προσχολική και σχολική ηλικία
  • Γενική είσοδος: 10 ευρώ
  • Εισιτήρια διαθέσιμα στο ταμείο του σινεμά και στο more.com
  • Παραγωγή: ΝΕΑ ΑΥΛΑΙΑ ΑΜΚΕ
  • Εισιτήρια online: https://www.viva.gr/tickets/theater/i-kokkinoskoufitsa-kai-o-poniros-lykos-kiato

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο