Κορινθία

Η Δευτέρα καταγράφει 38 ακόμα κρούσματα κορωνοϊού με 7 θετικά rapid test την Κυριακή στην Κόρινθο

Με 38 κρούσματα κορωνοϊού ξεκίνησε ο απολογισμός της σημερινής ημέρας, Δευτέρα, 9 Αυγούστου για την Κορινθία, ενώ άλλα 34 περιστατικά κατέγραψε το προηγούμενο 24ωρο.

Την Κυριακή, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου όπου συνεργεία του ΕΟΔΥ διενεργούν καθημερινά rapid test, εξέτασαν 131 ανθρώπους, για να διαπιστωθούν 7 θετικά (4 άνδρες και 3 γυναίκες) με διάμεση ηλικία τα 31 έτη. Ακόμα και μέσα στο καλοκαίρι λοιπόν, με αυτή την ζέστη του καύσωνα, ο κορωνοϊός συνεχίζει με τις μεταλλάξεις του και κυρίως αυτήν της «Δέλτα» που έχει αυξήσει σημαντικά τα περιστατικά, λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας που έχει.

Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου τώρα, είχαμε το τελευταίο διήμερο ακόμα 229 κρούσματα, που ανεβάζουν τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν ασθενήσει, από την αρχή της πανδημίας, σε 14.960. Η μέχρι πριν από λίγο καιρό «ανέγγιχτη» Λακωνία παρουσιάζει εκρηκτικές καταστάσεις, ενώ το τελευταίο 24ωρο κατέγραψε επίσης 38 κρούσματα, δηλαδή όσα και η Κορινθία, ενώ η γειτονική Αργολίδα εξακολουθεί να βρίσκεται υψηλά, με ακόμα 14 περιστατικά σε μία ημέρα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο