Δήμοι

Γιώργος Γκιώνης. Το νερό Λουτρακίου ανήκει στον Δήμο του και τους δημότες του

Δυναμικά το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης ς και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Δημήτρης Πρωτονοτάριος, στην περιφερειακή σύσκεψη Εργαζομένων στις Δ.Ε.Υ.Α. Νοτίου Ελλάδας και Νησιών, που πραγματοποιήθηκε στο «Loutraki Thermal Spa».

Ο Δήμαρχος τόνισε πως το νερό δεν είναι εμπορικό αγαθό, ύψωσε το βαρύ κατηγορώ του απέναντι στο πολυνομοσχέδιο της κυβέρνησης, τάχθηκε στο πλευρό των εργαζομένων και κάλεσε σύσσωμη την τοπική κοινωνία να υψώσει τη φωνή και το ανάστημά της. «Ειδικά για όλους εμάς, τους πολίτες του Δήμου μας, τους Λουτρακιώτες και τις Λουτρακιώτισσες, το νερό είναι η ιστορία μας, ο τόπος μας, η πηγή ζωής μας» τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Γκιώνης.

Δεσμεύτηκε πως πρώτος θα μπει μπροστά σε αυτόν τον αγώνα, καλώντας και τους δημότες του Δήμου του, να σηκώσουν τη φωνή τους και να σταθούν δίπλα στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΥΑ. Πρόσθεσε πως ο αγώνας αυτός, δεν είναι μόνο αγώνας των εργαζομένων, είναι αγώνας ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας, είναι αγώνας που δίνει ολόκληρη η χώρα μας.

«Το νερό Λουτρακίου ανήκει στον Δήμο μας. Το νερό Λουτρακίου ανήκει στους δημότες του. Το νερό Λουτρακίου είναι το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μας. Για εμάς, τα παιδιά μας, για το μέλλον αυτού του τόπου. Είναι χρέος όλων μας»  κατέληξε κατά την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης.

Αλλά και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Δημήτρης Πρωτονοτάριος, εξέφρασε την στήριξή του στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις Δ.Ε.Υ.Α. «και ως Διοίκηση δεσμευόμαστε πως θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους, σε κάθε μορφή αγώνα και διεκδίκησης, τόσο για την προστασία των εργασιακών τους θέσεων και δικαιωμάτων όσο και για την προστασία της δημόσιας και τοπικής διαχείρισης του νερού» υπογράμμισε. «Το νερό, ειδικά για τον Δήμο μας, αποτελεί πολύτιμο φυσικό πόρο, υψηλής και αναγνωρισμένης αξίας, και είναι χρέος όλων μας να το διαφυλάξουμε ως κόρην οφθαλμού. Το οφείλουμε σε κάθε δημότη. Το οφείλουμε  στις επόμενες γενιές» κατέληξε και ο κ. Πρωτονοτάριος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο