ΚορινθίαΠεριφέρεια

Φεστιβάλ ανακύκλωσης στην Κόρινθο και σε όλες τις πόλεις της Πελοποννήσου


Στο πλαίσιο της καμπάνιας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων, διοργανώνεται εβδομαδιαίο ανοικτό, ενημερωτικό, εκπαιδευτικό και εορταστικό Φεστιβάλ για το κοινό – κυρίαρχα για τους νεαρούς μαθητές μας.

Το Φεστιβάλ θα είναι κινούμενο, δηλαδή θα διεξάγεται σε μία πόλη ανά ημέρα και σε διάρκεια μίας εβδομάδας, από τις 7:30 μ.μ. έως τις 9.00 το βράδυ. Θα ξεκινήσει από την Καλαμάτα, στις 30 Οκτωβρίου, (Πεζόδρομος Αριστομένους), με δεύτερο σταθμό την Σπάρτη, στις 31 Οκτωβρίου, (Πάρκο ΟΤΕ). Το Νοέμβριο οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με την Τρίπολη, (1/11, Πλατεία Πετρινού), την Κόρινθο, στις 2 Νοεμβρίου και στην Πλατεία Τσαλδάρη (περιβολάκια), για να κλείσει το διήμερο 3 και 4 Νοεμβρίου με το Άργος, (Πλατεία Αγίου Πέτρου) και το Ναύπλιο, (Πλατεία Συντάγματος).

Οι επισκέπτες των εκδηλώσεων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πρωτοποριακές δράσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον τομέα της διαχείρισης απορριμμάτων, να εκπαιδευτούν δημιουργικά και διαδραστικά στους κανόνες της ανακύκλωσης, της αξιοποίησης των απορριμμάτων και της κυκλικής οικονομίας, ενώ θα κληρωθούν και πολλά αναμνηστικά δώρα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το βίντεο της καμπάνιας της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την ολοκληρωμένη διαχείριση απορριμμάτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο