Κορινθία

Σοκάρουν τα στοιχεία του ιατροδικαστή. Ξυλοκοπήθηκε προτού πέσει αναίσθητη στην θάλασσα η Γαρυφαλιά Ψαράκου

Ο ιατροδικαστής Ηλίας Μπογιόκας, που έχει στα χέρια του πλέον τα εργαστηριακά στοιχεία για τον θάνατο της Γαρυφαλιάς Ψαράκου, αναφέρθηκε στις φρικτές στιγμές που έζησε η κοπέλα στα χέρια του δολοφόνου της, πριν καταλήξει από τον ίδιο στην θάλασσα και λιπόθυμη πλέον να χάσει την ζωή της από πνιγμό.

Σύμφωνα με όσα μετάδωσε ρεπορτάζ του OPEN TV στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων, η κοπέλα ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον 30χρονο καθομολογία δολοφόνο της, ο οποίος χωρίς έλεος την χτύπησε άγρια με γροθιές στο πρόσωπο και ύστερα την έριξε στην θάλασσα. Εκεί η 26χρονη φαρμακοποιός από το Βέλο, λιπόθυμη πλέον από τα χτυπήματα που είχε δεχτεί, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει, πνίγηκε στα νερά της θάλασσας. Τα στοιχεία δείχνουν μώλωπα από γροθιά στο δεξί μάτι, γδαρσίματα στη δεξιά πλευρά, αλλά και στην πλάτη, καθώς και ένα τραύμα 4-5 εκατοστών στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού της, το οποίο χρήζει περαιτέρω έρευνας.

Στον λάρυγγα και στα πνευμόνια βρέθηκε άφθονη ποσότητα θαλασσινού νερού, ενώ έφερε σημάδια χτυπημάτων και στον δεξιό μαστό. Σύμφωνα με το συμπέρασμα του κ. Μπογιόκα, οι κακώσεις που έφερε η 26χρονη φαρμακοποιός και κυρίως αυτές στο κεφάλι ήταν ικανές να προκαλέσουν αναισθησία και έντονο άλγος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο