KR SportsΔήμοι

Ένα νέο και σύγχρονο πολυχώρο άθλησης δημιουργεί ο Δήμος Κορινθίων στον Κάτω Άσσο

Σε εξέλιξη είναι από τον Οκτώβριο του 2022 το έργο κατασκευής του νέου αθλητικού πολυχώρου στον κάτω Άσσο , με χρονοδιάγραμμα υλοποίησης 18 μήνες, αν και στόχος του Δήμου είναι το προσεχές καλοκαίρι να είναι έτοιμα και να παραδοθούν σε χρήση τα πρώτα γήπεδα.

Ο χώρος, προβλέπεται να φιλοξενήσει γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ, όργανα εκγύμνασης ενηλίκων, παιδική χαρά, ένα μικρό θεατράκι, σε ένα σημείο που συγκεντρώνει δεκάδες κόσμου. Εκεί πλέον, παιδιά κάθε ηλικίας θα έχουν την ευκαιρία να αθλούνται και να διασκεδάζουν σε αθλητικούς χώρους σύγχρονους, καλαίσθητους και ασφαλείς. Προβλέπεται παράλληλα δημιουργία χώρων υγιεινής και νέος φωτισμός.

Στο σημείο των εργασιών βρέθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο οποίος και ενημερώθηκε από τον εκπρόσωπο του εργολάβου, για την πορεία των εργασιών. Δεσμεύτηκε δε στον τοπικό Πρόεδρο Βασίλη Ανδριανόπουλο, πως θα υπάρξει παρέμβαση στο σημείο του χειμάρρου ώστε ο χώρος να προστατευθεί από φαινόμενα που έχουν παρατηρηθεί στο παρελθόν.

Το έργο μεταμορφώνει ολικά ένα σημείο που εκατοντάδες κόσμου, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, προτιμά για την ξεκούραση, την άθληση και την ψυχαγωγία του και είναι μια από τις πολλές και ουσιαστικές παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής στα δημοτικά διαμερίσματα, παρεμβάσεις που αποδεικνύουν στην πράξη της αρχική της δέσμευση για έναν δήμο για όλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο