Επιχειρείν

Συνάντηση του Χρ. Δήμα με στελέχη της Amazon Web Services

Η Amazon Web Services (AWS) θα υποστηρίξει τις νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece, παρέχοντας τους την  απαιτούμενη πρόσβαση σε υπηρεσίες και πόρους που θα τους επιτρέψουν με τον τρόπο αυτό να καινοτομήσουν αλλά και να αναπτυχθούν ταχύτερα.

Αυτό προέκυψε από τη συνάντηση που είχε ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρίστος Δήμας με στελέχη της Amazon Web Services στην Ελλάδα. O Κορίνθιος υφυπουργός αναφέρθηκε με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνεργασία της Amazon Web Services με το Elevate Greece. Σημείωσε πως η AWS θα υποστηρίξει τις νεοφυείς επιχειρήσεις του Elevate Greece, παρέχοντας τους πρόσβαση σε υπηρεσίες και πόρους που θα τους επιτρέψουν να καινοτομήσουν αλλά και να αναπτυχθούν ταχύτερα.

Ο Χρ. Δήμας συνάντησε στελέχη της Amazon Web Services στην Ελλάδα, όπως η Μαρίνα Σταυρακαντονάκη (Public Policy Manager, Greece & Cyprus), ο Βασίλης Κοτίτσας (Public Sector Lead Greece & Cyprus), ο Νικηφόρος Μπότης (Solutions Architect, Greece & Cyprus) και η Κωνσταντίνα Ταγκοπούλου (Startup expert, Greece & Cyprus). «Μέσω του προγράμματος AWS Activate, προσφέρει μονάδες (credits) για την κάλυψη του κόστους χρήσης υπηρεσιών AWS, τεχνική υποστήριξη και εκπαίδευση» εξήγησε ο κ. Δήμας. «Πρόσβαση σε έναν αποκλειστικό διαδικτυακό χώρο, το #Startup Loft, όπου οι ιδρυτές και προγραμματιστές θα μπορούν να παρακολουθήσουν επιχειρηματικές και τεχνικές συνεδρίες, εργαστήρια και άλλες συζητήσεις, καθώς και να λάβουν δωρεάν καθοδήγηση από τους ειδικούς σε τεχνικά και επιχειρηματικά θέματα» συνέχισε στην ανάρτησή του.

Εκεί λοιπόν, οι εταιρείες B2B θα μπορούν, επίσης, να αξιοποιήσουν το δίκτυο συνεργατών AWS Partner Network, ενώ θα έχουν πρόσβαση σε credits, εργαλεία μάρκετινγκ και τεχνικές αξιολογήσεις. Ο Υφυπουργός αναφέρθηκε ακόμα στη δημιουργία νέων προγραμμάτων για την υποστήριξή τους, όπως συναντήσεις με εξειδικευμένους Solutions Architects ή πρόσβαση σε πιστοποιήσεις μηχανικής μάθησης, ανάλυσης μεγάλων δεδομένων και ασφαλείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο