KR Sports

Στα ερυθρόλευκα έντυσε ξανά τον Παύλο Χουσελά ο Πέλοπας Κιάτου

Μετά τη μεταγραφή του Μάκη Μυργιώτη στην ομάδα της Κορίνθου, η ομάδα του Πέλοπα Κιάτου έδωσε την απάντησή της και απέκτησε τον Παύλο Χουσελά.

Ένας παίκτης γνωστός στο Κιάτο, καθώς έχει αγωνιστεί με επιτυχία στο παρελθόν με τα χρώματα του Πέλοπα. Ο Χουσελάς επιστρέφει λοιπόν σε ένα γνώριμο για αυτόν περιβάλλον και στην ομάδα του Πέλοπα, διοίκηση και τεχνικό επιτελείο δηλώνουν σίγουροι ότι θα βοηθήσει τα μέγιστα στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Καλώς όρισες Παύλο στην οικογένεια του Πέλοπα και σου ευχόμαστε πρώτα υγεία και πολλές επιτυχίες» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Επιστροφή στις νίκες

Η ομάδα του Πέλοπα Κιάτου, μετά την ήττα στο Λουτράκι από τον ΑΟΛ για το κύπελλο, επέστρεψε στις νίκες και με σκορ 4-1 επικράτησε στο Κιάτο απέναντι στον Πανσολυγειακό, για το τοπικό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας. Τα γκολ πέτυχαν για την ομάδα του Κιάτου οι Πέτρου, Μυργιώτης, Ζάρκος και Παλογιαννίδης, ενώ για την ομάδα του Σοφικού σκόραρε ο Τσίγκος. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα του Πέλοπα, ξανά στο Κιάτο την προσεχή Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, με αντίπαλο την ομάδα της Ελλάς Βέλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο