Δήμοι

Στήριξη της συνολικής πρότασης χρηματοδότησης από το «Αντ. Τρίτσης» ζήτησε από τον Στ. Πέτσα ο Δήμαρχος Κορινθίων

Στον Υφυπουργό Οικονομικών για την οριστική παραχώρηση των μπαζωμάτων στον Άγιο Νικόλαο

Διαδοχικές συναντήσεις, στο Υπουργείο Εσωτερικών με τον Αν. Υπουργό Στ. Πέτσα και στο Υπουργείο Οικονομικών με τον Υφυπουργό, αρμόδιο για την Φορολογική Πολιτική Απόστολο Βεσυρόπουλο, είχε σήμερα ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος.

Στις δύο συναντήσεις, όπως και τον περασμένο Απρίλιο, όταν επίσης ο Δήμαρχος συνάντησε τον κ. Πέτσα, παραβρέθηκε επίσης ο Κορίνθιος Υφυπουργός Ανάπτυξης Χρίστος Δήμας. Όπως ανέφερε ο κ. Νανόπουλος, με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, αρμόδιο για θέματα Τ.Α. συζήτησαν κυρίως το πρόγραμμα «Αντ. Τρίτσης» και τις προτάσεις του Δήμου Κορινθίων για χρηματοδότηση από αυτό. Με το ίδιο αντικείμενο άλλωστε, είχε βρεθεί ξανά στο γραφείο του κ. Πέτσα τον Απρίλιο, όπως προαναφέραμε, έχοντας στην ατζέντα του τις προτάσεις που ήδη ο δήμος Κορινθίων είχε καταθέσει μέχρι τότε, ύψους 17 εκ ευρώ, καθώς επίσης και άλλες που κατέθεσε μέχρι και την λήξη του προγράμματος, στις 31 Μαΐου του 2021 και αντιστοιχούν σε έργα και προμήθειες ακόμα 10 εκ ευρώ.

«Τα χρήματα αυτά θα γίνουν έργα για τους πολίτες, έργα για τον τόπο μας και τις επόμενες γενιές» έχει ήδη αναφέρει ο κ. Νανόπουλος, ζητώντας από τον Στ. Πέτσα την έγκριση των έργων στο σύνολό τους. Άλλωστε, ο Αν. Υπουργός έχει ήδη παρατηρήσει την αρτιότητα των προτάσεων του Δήμου Κορινθίων, τις οποίες και έχει χαρακτηρίσει στοχευμένες ως προς τις παρεμβάσεις τους και ότι συνάδουν με την φιλοσοφία του προγράμματος χρηματοδότησης.

Για τα μπαζώματα

Κατόπιν, ο κ. Νανόπουλος, μαζί με τον Χρ. Δήμα, επισκέφτηκαν τον Υφυπουργό Οικονομικών Απόστολο Βεσυρόπουλο. Μαζί του συζήτησαν τα επόμενα βήματα που θα πρέπει να γίνουν, προκειμένου να ολοκληρωθεί η παραχώρηση στο Δήμο Κορινθίων των μπαζωμάτων στην περιοχή του Αγ. Νικολάου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο