Επιχειρείν

Στάση για ασφαλές ταξίδι από την Ολυμπία Οδό και οδηγίες από τον Τάκη Πουρναράκη

Κλήρωση για 5 πομποδέκτες ΟΛΥΜΠΙΑ PASS Hybrid προ-φορτισμένους με 100€

Το Σάββατο, 17 Ιουλίου, η Ολυμπία Οδός σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» προτρέπουν όλους τους οδηγούς να κάνουν μια «στάση ασφαλείας» στο PitStop του Ι.Ο.ΑΣ. για ένα σύντομο έλεγχο του οχήματός τους, στο ΣΕΑ Μεγάρων (κατεύθυνση προς Πάτρα), από τις 10:00-13:00.

Οι οδηγοί, με το «Δελτίο Φιλικού Ελέγχου» του Ι.Ο.ΑΣ., θα μπορούν να λάβουν μέρος σε κλήρωση για 5 πομποδέκτες ΟΛΥΜΠΙΑ PASS Hybrid, προ-φορτισμένους με 100€, ενώ κατά την παραμονή τους στο ΣΕΑ Μεγάρων θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στα FloCAFE με έκπτωση 20%.

Στο πλαίσιο της κοινής δράσης «Η ζωή δεν έχει undo», οι οδηγοί έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν ένα δωρεάν, πεντάλεπτο έλεγχο ασφαλείας από συνεργάτες του Ι.Ο.ΑΣ., παίρνοντας ένα Δελτίο Ελέγχου για την Οδική Ασφάλεια με την ολοκλήρωση του ελέγχου και της σύντομης ενημέρωσης. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την κοινή  αυτή δράση – που θα προβληθεί στο youtube channel και τα social media της Ολυμπίας Οδού – οι οδηγοί θα έχουν τη δυνατότητα να διενεργήσουν βασικούς ελέγχους στους υαλοκαθαριστήρες, τα καύσιμά τους, καθώς επίσης να ενημερωθούν για τα διαθέσιμα σημεία ανεφοδιασμού. Ακόμη, θα πραγματοποιείται έλεγχος στα φώτα, τα φλας, την κατάσταση και φθορά των ελαστικών, την ισχύ του ελέγχου ΚΤΕΟ και το χώρο επιβατών για ελεύθερα αντικείμενα. Στο τέλος κάθε ελέγχου θα παραδίδεται στον οδηγό έντυπο με τα αποτελέσματα και τυχόν παρατηρήσεις, ενώ θα γίνεται και καταγραφή επιπλέον στοιχείων όπως π.χ. η ηλικία του οχήματος.

Βιωματικές δραστηριότητες

Στη συνολική εμπειρία ενημέρωσης, που προσφέρει στο PitStop το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», θα χρησιμοποιηθούν ειδικοί προσομοιωτές και βιωματικές δραστηριότητες, όπως προσομοιωτής πρόσκρουσης, συσκευή μέτρησης χρόνου αντίδρασης και απόστασης ακινητοποίησης, καθώς και ζυγαριά συσχέτισης βάρους – ταχύτητας, παρουσιάζοντας τους κινδύνους που διατρέχουν οι οδηγοί σε πραγματικές συνθήκες.

Οι οδηγοί, με το «Δελτίο Φιλικού Ελέγχου» του Ι.Ο.ΑΣ., θα μπορούν να λάβουν μέρος σε κλήρωση για 5 πομποδέκτες ΟΛΥΜΠΙΑ PASS Hybrid, προ-φορτισμένους με 100€, ενώ κατά την παραμονή τους στο ΣΕΑ Μεγάρων θα μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους στα FloCAFE με έκπτωση 20%.

Ένα ασφαλές ταξίδι

Στο πλαίσιο της καμπάνιας ενημέρωσης η Ολυμπία Οδός, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ασφάλεια των οδηγών δημιούργησε μια σειρά βίντεο για όσα πρέπει κανείς να προσέχει πριν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, προσφέροντας έναν εύκολο οδηγό ασφαλείας για όλους. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί εθελοντικά ο γνωστός δημοσιογράφος, Τάκης Πουρναράκης.

Δείτε εδώ τα βίντεο της καμπάνιας:

Episode 1- όχημα : https://youtu.be/lTG33T6-FF8

Episode 2- δρόμος : https://www.youtube.com/watch?v=JvYGnWUL7tg

Episode 3- οδηγός: https://www.youtube.com/watch?v=EN3tQNr6LpM

#pgpartners

#ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο