KR Tempo

Στην Κόρινθο το Final Four του κυπέλλου σκάκι Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η Σκακιστική Ακαδημία Κορίνθου «Αργοναύτης», κάτοχος του περσινού κυπέλου σκάκι Περιφέρειας Πελοποννήσου, φιλοξενεί την φετινή μεγάλη και σημαντική αυτή διοργάνωση στην Κόρινθο.

Στις 24 και στις 25 Φεβρουαρίου, ο χώρος της «Ακαδημίας» στο τέρμα της Κολιάτσου, γίνεται το επίκεντρο σκακιστικού ενδιαφέροντος με τις τέσσερις κορυφαίες ομάδες της Πελοποννήσου να δίνουν εκεί το ραντεβού τους. Μέχρι να φθάσουν στο Final Four, οι διεκδικητές συνεχίζουν τις «μάχες», ενώ στη πρώτη στροφή του πρωταθλήματος τα φαβορί επικράτησαν. Οι πολυτροπαιούχοι του θεσμού Φιλιατρά και ΝΟΚ Καλαμάτας, αλλά και η Σπάρτη, ξεπέρασαν τα εμπόδια του Α.Ο Κρανίδου, Σ.Ο Άστρους και του ΠΣ Μελλισίου (α.α) και πέρασαν στον 2ο γύρο της διοργάνωσης. Εκεί η κληρωτίδα είχε κέφια και με έναν πρώιμο τελικό θα μας κρατήσει σε αγωνία και αυτό το Σαββατοκύριακο (17 και 18/2).

Π.Σ Σπάρτης εναντίον ΝΟΚ Καλαμάτας θα διεκδικήσουν μία θέση στο Final Four, σε ένα ντέρμπι δίχως αύριο, αφού ο χαμένος μένει εκτός διεκδίκησης του πολύτιμου τροπαίου. ΣΣ Τρίπολης και ΣΑ Ναυπλίου θα πολεμήσουν επίσης για μια θέση στην τετράδα, μετά από πολλά χρόνια και είναι σίγουρο ότι το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ τέλος, ο Σ.Ο Φιλιατρών θα φιλοξενήσει τον ΣΣ. Περσέα Άργους και φυσικά ένας θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο