KR Tempo

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου εντυπωσίασε και φέτος στο Μεσολόγγι

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου έδωσε για δεύτερη χρονιά το παρόν στις εκδηλοώσεις της «Εξόδου» της Ιεράς Πόλης του Μεσολογγίου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πιο συγκεκριμένα η Δημοτική Φιλαρμονική του Δερβενίου Κορινθίας, με αρχιμουσικό τον Παναγιώτη Παναγάκο, έλαβε μέρος στην πρωινή πομπή την Κυριακή των Βαΐων, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις και προωθώντας για ακόμα μια φορά τον μουσικό πλούτο και το πολιτισμό της Δυτικής Κορινθίας, της Ευρωστίνης και του Δήμου Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης. Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου ήταν 9η σε σειρά προβαδίσματος στην πομπή της Κυριακής των Βαΐων, όπου και έγινε δέκτης θερμότατων επευφημιών από το κόσμο που παρίστατο στις εορταστικές εκδηλώσεις.

Απέδωσε μουσικά κατα τη διάρκεια της πομπής αποσπάσματα από τα κλασικά έργα “Jupiter” (Ζεύς) του Gustav Holst σε διασκευή για μπάντα του Γεράσιμου Κουτσαγγέλη, αρχιμουσικού της Φιλαρμονικής Μεσολογγίου “ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ” καί “Gladiator” του Hans Zimmer σε διασκευή για μπάντα του Δημήτρη Μίχαλου, αρχιμουσικού της Δημοτικής Φιλαρμονικης Αιγείρας “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο