Επιχειρείν

Σε φιλικό κλίμα η συνάντηση του Παν. Πιτσάκη στο Υπουργείο Ανάπτυξης με τον Ν. Παπαθανάση

Συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, αρμόδιο για θέματα ιδιωτικών επενδύσεων και ΣΔΙΤ, Νίκο Παπαθανάση, είχε στο Υπουργείο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας Παν. Πιτσάκης.

Στόχος του κ. Πιτσάκη, ήταν ενημερωθεί από τον αρμόδιο για τις επιχειρήσεις και τις συμπράξεις αν. Υπουργό, σχετικά με τα σχέδιά του και να εξετάσουν δυνατότητες που μπορεί να έχει ο τόπος μας, τόσο για μεγάλες επενδύσεις που θα δημιουργήσουν ανάπτυξη, όσο και για έργα σύμπραξης ιδιωτικού και δημοσίου τομέα (ΣΔΙΤ). Η συνάντηση, κατ’ ιδίαν, έγινε σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, καθώς οι δυο τους γνωρίζονται πολύ καλά, χρόνια τώρα, ενώ θυμήθηκαν την επίσκεψη του κ. Παπαθανάση στην Κορινθία, τον Νοέμβριο του 2019. Τότε, ο κ. Πιτσάκης είχε υποδεχτεί στην Κόρινθο τον αν. Υπουργό και τον είχε ακολουθήσει στην επίσκεψή του, σε επιχειρήσεις του Ισθμού.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας έκανε λόγο για την ανάγκη να υπάρξουν στρατηγικές επενδύσεις από τον ιδιωτικό τομέα στον τόπο μας και σε αυτό ζήτησε την συνδρομή του κ. Παπαθανάση, ως αρμοδίου αν. Υπουργού. Μάλιστα ο κ. Παπαθανάσης, ζήτησε να ενημερωθεί από τον Παν. Πιτσάκη και για την κατάσταση που επικρατεί στην Κορινθία, στον χώρο κυρίως των επιχειρήσεων που εκπροσωπεί ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο