Επιχειρείν

Σήμερα η e-Ημερίδα του Επιμελητηρίου Κορινθίας για 240 και 420 δόσεις

Το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργανώνει μία ακόμα ενημερωτική τηλεδιάσκεψη, με θέμα αυτή την φορά τη νέα ρύθμιση οφειλών σε 240 δόσεις προς το δημόσιο και 420 δόσεις προς τράπεζες.

Η ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου και ώρα 3:00 μ.μ., μέσω της πλατφόρμας zoom. Ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους του Υπουργείου Οικονομικών κος Φώτης Κουρμούσης και τα στελέχη της Ειδικής Γραμματείας θα παρουσιάσουν και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για τα ακόλουθα θέματα:

Το θεσμικό πλαίσιο για τη ρύθμιση και την απαλλαγή οφειλών – παροχή 2ης ευκαιρίας.

Τον εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών για νοικοκυριά και επιχειρήσεις όπου προβλέπεται και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία σε έως 240 δόσεις.

Τη ρύθμιση οφειλών μέσω της διαδικασίας της εξυγίανσης επιχειρήσεων. Στο τέλος της παρουσίασης θα διατεθεί χρόνος για την υποβολή ερωτημάτων και θα δοθούν απαντήσεις από τον ομιλητή. Η ημερίδα είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την e-ημερίδα, πατώντας το ακόλουθο link: https://us02web.zoom.us/j/89377439387?pwd=UTF0cnBmOXFVVFZ4VllSamhSR0NSdz09#success

Περισσότερες πληροφορίες στο 27410-24464 (εσωτερικό 937).

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο