ΔήμοιΕπιχειρείν

Πρώτη παρουσίαση του πλάνου marketing για το Open Mall Λουτρακίου

Το πρώτο στάδιο της μελέτης marketing για την προβολή και προώθηση της εμπορικής περιοχής του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου Λουτρακίου, παρουσιάστηκε στο Δημαρχείο Λουτρακίου, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Τάκη Λουζιώτη και της Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, Ανδριάνας Κουρούκλη.

Την παρουσίαση έκαναν εκπρόσωποι της εταιρείας Lever, που έχει αναλάβει την μελέτη marketing, παρουσία επιχειρηματιών της περιοχής του Λουτρακίου και δημοτικών συμβούλων. Την εκδήλωση άνοιξε ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά πως πρόκειται για μία εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας εποχής για την τοπική κοινωνία και τους επισκέπτες της. Παράλληλα, τόνισε πως η δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, με την αναβάθμιση του εμπορικού κέντρου της πόλης μέσα από στοχευμένες παρεμβάσεις και συστήματα “έξυπνης πόλης”, θα προσδώσει μια υπεραξία και ένα θετικό πρόσημο στην τοπική οικονομία καθώς αναμένεται να συμβάλλει αποφασιστικά στην ενίσχυση και την τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων του Λουτρακίου.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας, στη συνέχεια παίρνοντας το λόγο, δήλωσε ότι ο αναπτυξιακός χαρακτήρας του έργου θα αναβαθμίσει το εμπορικό κέντρο του Λουτρακίου από πλευράς λειτουργικότητας και αισθητικής και θα συμβάλλει στην ενίσχυση της οικονομικής δραστηριότητας τόσο των 93 ωφελούμενων επιχειρήσεων που βρίσκονται εντός της περιοχής παρέμβασης, όσο και ευρύτερης αγοράς του Λουτρακίου. Από την πλευρά της, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, κα Κουρούκλη σημείωσε ότι το έργο αυτό θα αναβαθμίσει την εικόνα της πόλης, θα δώσει μια νέα πνοή στην αγορά και θα κάνει την πόλη ανταγωνιστικότερη.

Στην συνέχεια το λόγο πήραν οι εκπρόσωποι της εταιρείας LEVER, Άλκης Κυριάκου και Βασίλης Μπλέσιος και ο συνεργάτης του Επιμελητηρίου Κορινθίας, Κλεάνθης Λαλουδάκης, οι οποίοι και παρουσίασαν αναλυτικά το πρώτο στάδιο της μελέτης marketing και Στρατηγικού Σχεδιασμού της αγοράς του Λουτρακίου.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την εκδήλωση εδώ: https://youtu.be/HuEQ0LV6CEY

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο