ΕπιχειρείνΠεριφέρεια

Σύσκεψη για θέματα Τουρισμού στην Περιφέρεια υπό τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα

Σύσκεψη με την ομάδα τουρισμού, κάλεσε στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Τρίπολη, ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με τη συμμετοχή – της αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Αννας Καλογεροπούλου και υπηρεσιακών στελεχών.

Κατά την σύσκεψη, δρομολογήθηκε η διαδικασία για την συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου τόσο στη φετινή 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια, τον προσεχή Νοέμβριο, στην 38η διεθνή έκθεση Τουρισμού «Philoxenia», επίσης στη συμπρωτεύουσα. Ακόμα, αναλύθηκε ο σχεδιασμός για την διοργάνωση εκ μέρους της Περιφέρειας, στη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού, μίας εκδήλωσης γευσιγνωσίας σε κάθε Περιφερειακή Ενότητα σε συνεργασία με τους φορείς της κάθε Π.Ε. Προσδιορίστηκε δε ότι στην Κορινθία η φετινή εκδήλωση θα γίνει στο Βραχάτι, στην Αργολίδα στο Κρανίδι, στην Αρκαδία στη Δημητσάνα, στη Λακωνία στο Γεράκι και στη Μεσσηνία στην Κυπαρισσία, στην Ανω Πόλη.

Τέλος, ο Παν. Νίκας ανακοίνωσε την διοργάνωση από την Περιφέρειας Πελοποννήσου, εκδήλωσης στο Τουριστικό του Ταϋγέτου, η οποία θα σηματοδοτήσει και την έναρξη του διαλόγου για την ΟΧΕ Ταϋγέτου. Στο πλαίσιο αυτής, μεταξύ άλλων, θα υπάρξουν διάφορα δρώμενα, αλλά και εισηγήσεις με ευρύ θεματικό αντικείμενο, όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, η γευσιγνωσία κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο