KR Sports

Ο Κ. Κιάσσος ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Κόρινθος και τρεις ισχυρές μεταγραφές

Ο Χανιώτης προπονητής Κώστας Κιάσσος είναι ο νέος «εκλεκτός» της νέας διοίκησης του ΠΑΣ Κόρινθος για τον πάγκο της ομάδας και ο άνθρωπος που θα κληθεί να υλοποιήσει τα μεγάλα σχέδια, με τα οποία έρχεται στην «μπάρτσα» ο Αλέξης Κούγιας.

Αν και μέχρι λίγες ώρες πριν, φαινόταν πως θα έκλεινε προπονητή τον Σταύρο Τζαναβάρα η ομάδα της Κορίνθου, τελικά, πληροφορίες λένε πως ο Κορίνθιος τεχνικός και πρώην ποδοσφαιριστής επικαλέστηκε προσωπικά κολλήματα και δεν κατέληξε σε συμφωνία. Την ανακοίνωση του νέου προπονητή έκαναν από κοινού οι επιχειρηματίες Γιώργος Οικονόμου και Γιώργος Πιέτρης, ενώ παράλληλα, ανακοίνωσαν την και τις πρώτες μεταγραφές στη νέα ομάδα που χτίζεται. Πρόκειται για τρεις σπουδαίους ποδοσφαιριστές, με εμπειρία στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Την φανέλα του ΠΑΣ Κόρινθος θα φοράνε λοιπόν από τη νέα σαιζόν οι Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Κώστας Χαρτσιάς και Γρηγόρης Ράπτης.

Αποχωρώντας από τον Άρη Σούδας, ο Κώστας Κιάσσος έμενε σε συζητήσεις εδώ και περίπου δύο μήνες, για να καταλήξει τελικά σε συμφωνία με την ομάδα της Κορίνθου, την οποία σίγουρα βρίσκει ως πρόκληση στον δρόμο του, αφού η απόφασή του να εργαστεί στο τοπικό πρωτάθλημα της Κορινθίας δείχνει πως εμπιστεύεται τις φιλοδοξίες του Αλέξη Κούγια και των άλλων παραγόντων της ομάδας.

Ο Κώστας Κιάσσος ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής το 1993 από τον ΟΦΗ, ενώ στην ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσε και την καριέρα του το 2017 σε ηλικία 42 ετών, συμπληρώνοντας 24 χρόνια συνεχούς επαγγελματικής παρουσίας, όντας ένας από τους μακροβιότερους σε επαγγελματικό επίπεδο Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αγωνίστηκε ωστόσο στον Παναθηναϊκό, αλλά και σε πολλές ακόμα ομάδες στην Ελλάδα, την Κύπρο και στην Ισπανία.

Οι πρώτες μεταγραφές

Η διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος όπως προαναφέραμε, ανακοίνωσε και τις πρώτες μεταγραφές στην ομάδα, παίζοντας «μπάλα» με τις εντυπώσεις την μεταγραφική περίοδο. Στην «μπάρτσα» θα αγωνίζεται ο καταγόμενος από το Πετρί Κορινθίας Λεωνίδας Αργυρόπουλος, παίκτης που πέρασε από τα σαλόνια της Super League αγωνιζόμενος με τον Λεβαδιακό έχοντας ωστόσο περάσει από ΟΦΗ, Ηρακλή και Πανιώνιο.

Η δεύτερη μεταγραφή, είναι ο 29χρονος Κώστας Χαρτσιάς από το Ξυλόκαστρο. Ένας παίκτης που ξεκίνησε από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ στην πορεία βρέθηκε να αγωνίζεται σε πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων η Νίκη Βόλου και ο Βύζας Μεγάρων.

Τέλος, στην ομάδα της Κορίνθου επιστρέφει ο Γρηγόρης Ράπτης, ο οποίος είχε στο παρελθόν αγωνιστεί με την «μπάρτσα». Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από τον Ατρόμητο Πειραιά, στη συνέχεια έπαιξε στον ΠΑΣ Κόρινθος, μετά στον Αμπελακιακό, επέστρεψε στον ΠΑΣ Κόρινθος και έπειτα στην Κόρινθο 2006. Ακολούθησε η μετακόμιση στη Σαντορίνη για λογαριασμό της Θύελλας Καμαρίου, ενώ ακολούθησε ο Γιούχτας, στους Αχαρνές, ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν ο Πόρος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο