KR Sports

Μια ακόμα νίκη φέρνει κοντά στην πεντάδα της κορυφής τα κορίτσια του ΑΣΠ Κόρινθος

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εκτός έδρας νίκη επί του Ναυάρχου Βότση στη Θεσσαλονίκη, ο ΑΣΠ Κόρινθος υποδέχθηκε τους Μακεδόνες στο Κλειστό Γυμναστήριο Κορίνθου για τη 16η αγωνιστική της Pre League Γυναικών, παίρνοντας καθαρή νίκη με 3-0 σετ.

Η ομάδα του Μανώλη Πρασανάκη έδειξε στο γήπεδο την ανωτερότητα της και μάλιστα απέναντι σε ένα σύνολο που εμφανίστηκε σαφώς αναβαθμισμένο στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος. Σε εξαιρετική μέρα βρέθηκε το επιθετικό πλάνο, με τις Jayla Ritter, Αντζελα Παπά και Ανγκούλο να φτάνουν σε διψήφιο αριθμό πόντων. Και σε επίπεδο υποδοχής πάντως, οι γηπεδούχες ανταποκρίθηκαν πλήρως, μην αφήνοντας περιθώρια στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με τους τρεις αυτούς πολύτιμους βαθμούς οι «ερυθρόλευκες» της Κορίνθου βρίσκονται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 β., ενώ την πρώτη θέση κρατούν οι Ακαδημίες Πρωταθλητών Πεύκων, με 44 β. Την επόμενη αγωνιστική, το προσεχές Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου και ώρα 8:00 το βράδυ, η ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΑΣΠ Κόρινθος θα βρεθεί στην πάντα δύσκολη έδρα του Πορφύρα, στο δημοτικό γήπεδο Κερατσινίο. Ακολουθεί απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς αμέσως μετά υποδέχεται τον Απολλώνιο, ενώ για τη 19η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο.

Ο προπονητής της Κορινθιακής ομάδας βόλεϊ γυναικών, Μανώλης Πρασανάκης, σχολίασε μετά το τέλος του αγώνα: «Οι 3 βαθμοί και η ωριμότητα που βγάλαμε στο γήπεδο και στα 3 σετ, πιστοποιεί τη σταθερή άνοδο της ομάδας. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα μετράει διπλά και η ομάδα είναι προσηλωμένη στο στόχο της, αποδίδοντας παράλληλα ποιοτικό volley. Για μια ακόμα φορά παίξαμε σε γεμάτο γήπεδο και η στήριξη του κόσμου μας βοήθησε πολύ».

Α.Σ.Π. Κόρινθος – Α.Σ. Μακεδόνες 3-0 (25-23, 25-15, 25-14)

Διαιτητές: Σπίνας, Κτενάς, Παρατηρητής: Δημάκης.

Α.Σ.Π. ΚΟΡΙΝΘΟΣ (Μανώλης Πρασανάκης): Πατουχέα, Σπυροπούλου, Ρίτερ, Παπά, Κυπαρίσση, Ανγκούλο / Μαργαρίτη (λ), Βακιρτζίδη, Ελευθερίου, Βαλληνδρά.

Α.Σ. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ (Κώστας Αγγουράς): Ντα Σίλβα, Παπακωνσταντίνου, Μαρτίνεζ, Μπορμπόκη, Παπαδοπούλου, Λιούνη / Σακκά (λ), Γαλάνη (λ), Νικηφόρου, Ντογραμάτζη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο