Επιχειρείν

Πρόεδρος για 7η συνεχόμενη θητεία στο ΚΤΕΛ Κορινθίας ο Νότης Μάρκελλος

Για μία ακόμα φορά, για 7η συνεχόμενη θητεία, ο Νότης Μάρκελλος εκλέγεται πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας, επιβεβαιώνοντας την εμπιστοσύνη των μετόχων στο πρόσωπό του και φυσικά, επιβραβεύοντας το έργο του τόσα χρόνια.

Άλλωστε, ως Πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας Νότης Μάρκελλος (πάνω φωτό με τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Κ. Καραμανλή), έκανε μεγάλες προσπάθειες τόσο για τον εκσυγχρονισμό των λεωφορείων και των δρομολογίων τους, εντάσσοντας σε αυτά τις ευκαιρίες που δίνουν οι νέες τεχνολογίες, όπως ηλεκτρονική εισιτήριο, καθώς και για την βελτίωση των υπηρεσιών. Για αυτό μάλιστα, σε αυτή την εκλογική «μάχη» η επανεκλογή του ήταν αναμενόμενη, καθώς δεν διεκδίκησε άλλος μέτοχος την θέση του προέδρου, αφήνοντας στον κ. Μάρκελλο την δυνατότητα να προσπαθήσει ακόμα για την αναβάθμιση του ΚΤΕΛ Κορινθίας, τον εκσυγχρονισμό του και την βελτίωση των υπηρεσιών.

Αντιπρόεδρος εξελέγη ο Ισίδωρος Θηβαίος και μέλη οι Αναστάσιος Μήτσου, Μιχάλης Μπαλής, Αναστάσιος Σταμάτης, Ιωάννης Διαζίκης και Ιωάννης Κασκαντάμης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο